Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho tapte hjemmekamp for første gang på ni år

Real Madrid klarte ikke score mot lille Sporting Gijon.

MATCHVINNER: Miguel De Las Cuevas jubler med lagkameratene etter sin scoring. Foto: AFP Photo / Dominique Faget / Scanpix
MATCHVINNER: Miguel De Las Cuevas jubler med lagkameratene etter sin scoring. Foto: AFP Photo / Dominique Faget / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): • Real Madrid - Sporting Gijon 0-1

Jose Mourinho hadde ikke tapt en hjemmekamp på over ni år før kveldens møte med Sporting Gijon.

Sist gang den karismatiske portugiseren tapte en hjemmekamp var i 2002, da hans Porto tapte 3-2 mot Beira Mar. Siden det har det gått over 150 hjemmekamper uten tap. Dagens tap er Mourinhos andre hjemmetap noensinne.

Men den smått utrolige rekka tok altså slutt i dag.

- Flaks er en del av fotballen. Våre motstandere hadde mye av det, vi hadde ingenting, sa en skuffet Mourinho etter kampen.

For til tross for flere store muligheter klarte ikke Real Madrid-spillerne å score mot Sporting Gijon.

- Vi hadde Cristiano Ronaldo, Marcelo, Karim Benzema og Xabi Alonso ute og måtte spille annerledes. Vi fikk mange målsjanser fra to-tre meter, men ballen ville bare ikke inn, sier Mourinho.

Det klarte imidlertid gjestene fra nord-Spania.

Ti minutter før slutt scoret nemlig Miguel de las Cuevas på hovedstadslaget, og til tross for stort Real Madrid-press mot slutten ville det seg ikke for de helhvite.

Gijon-spillerne jublet ellevilt etter kampslutt, mens Real Madrid-spillerne gikk slukøret inn i garderoben.

Real Madrid er med det fem poeng bak ledende Barcelona som også har en kamp mindre spillt.

- Matematisk sett er ikke serien avgjort, men om avstanden blir åtte poeng i kveld, er det praktisk umulig å vinne, sa portugiseren.

PÅ TRYNET: Real Madrid prøvde og prøvde, men ballen ville ikke i mål. Her gjør Emmanuel Adebayor et forsøk, uten å lykkes. Foto: AFP Photo / Pedro Armestre / Scanpix
PÅ TRYNET: Real Madrid prøvde og prøvde, men ballen ville ikke i mål. Her gjør Emmanuel Adebayor et forsøk, uten å lykkes. Foto: AFP Photo / Pedro Armestre / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media