Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho tar æren for Hildebrands supertabbe

Ga klar beskjed til Eto'o.

(Dagbladet): Chelsea - Schalke 04 3-0

Chelsea-sjef Jose Mourinho sier han nærmest kan lukte mål - før det skjer.

I forkant av møtet med Schalke på Stamford Bridge i går ante også portugiseren at Timo Hildebrand kom til å tabbe seg ut på det groveste.

Kjenner keeperen Og riktig nok, etter 31 minutter somlet den tyske keeperen så voldsomt at han dundret ballen rett i Samuel Eto'o og i mål.

- Jeg sa til Eto'o at jeg kjenner til keeperen fra Portugal og Spania, og jeg vet hvordan Schalke liker å spille ballen tilbake til keeper. Så Samuel var lur i måten han nærmet seg på, sier Mourinho.

TAKKET SJEFEN: Samuel Eto'o (t.h) ble tipset av treneren om Hildebrands svakhet. Foto: AFP / IAN KINGTON / NTB SCANPIX
TAKKET SJEFEN: Samuel Eto'o (t.h) ble tipset av treneren om Hildebrands svakhet. Foto: AFP / IAN KINGTON / NTB SCANPIX Vis mer

Eto'o snek seg inn fra keeperens høyre side, og løftet foten akkurat i det Hildbrand prøvde å beine ballen vekk. Da ballen gikk i nettet løp Eto'o rett bort til treneren og fikk en skallekos.

- Det er José som skal ha æren for det første målet, han oppmuntret oss til å presse på fra sidelinja. Jeg tok de første stegene og så han ville få trøbbel med å klarere. Da satte jeg opp farten og ballen traff foten min.

Ute på banen ropte Hildebrand ut «herregud» og etter kampen tok den tidligere Valencia- og Sporting-keeperen på seg skylda for hele 3-0-tapet.

- Jeg er lei meg både for laget og klubben. Det er ensomt er ute, og det feil skjer alltid. Dette er første gang i min karriere noe sånn skjer, jeg håper det er siste gang, sier 34-åringen.

- Etter målet kunne Chelsea bare legge seg bakpå og spille kontringsspill. Det er veldig bittert å tenke på at jeg ga Chelsea et mål.

Etter matchen kom Mourinho bort til tyskeren, for trøste og håndhilse.

- Jeg bare sa «shit happens» til ham, sier keeperen som ba om unnskylding til lagkameratene i pausen.

- Dette er sånt som skjer. Vi prøver å snu kampen men når du ligger under 1-0 mot Chelsea er det ikke lett å komme tilbake.

FØRSTE GANG: Timo Hildebrand sier han aldri før har gjort en slik tabbe. Foto:EPA/TOM HEVEZI / NTB SCANPIX
FØRSTE GANG: Timo Hildebrand sier han aldri før har gjort en slik tabbe. Foto:EPA/TOM HEVEZI / NTB SCANPIX Vis mer