Mourinho til angrep på Premier League-rivalene

- De forsøker å kjøpe tittelen.

TIL ANGREP:  Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix
TIL ANGREP: Jose Mourinho. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea-manger Jose Mourinho har sjeldent vært redd for å sende et stikk eller fem til rivaler.

Og 12 små dager før Premier League-sirkuset starter igjen 8.august - er det business as usual for portugiseren.

To av Chelseas største rivaler i jakten på Premier League-gullet, Manchester City og Manchester United, har investert  store summer for spillere i sommer.

Det har Mourinho lagt merke til. Og selv om han ikke nevner de to klubbene ved navn, er det ikke unaturlig å tenke seg at det er dem han snakker om til Mirror:

- I begynnelsen, da Abramovich (Chelsea-eier journ.anm.) kom til klubben, sa folk at Chelsea kjøpte tittelen. Nå prøver de andre også å kjøpe den. Alle sammen prøver å kjøpe tittelen, sier Chelsea-manageren ifølge Mirror.

- Det er opp til oss å vise at vi kan være med å kjempe igjen, selv om vi ikke har investert like mye, fortsetter Mourinho til Mirror, uten å nevne storkjøpene til Chelsea i fjor sommer.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer