- Mourinho tilbød seg å slutte på dagen

Satt i krisemøte fredag.

José Mourinho skal ha tilbudt seg å forlate Chelsea med umiddelbar virkning dersom London-ledelsen betaler ham ut av kontrakten.

Ifølge Sunday Times holdt Chelsea et krisemøte fredag. Det skal ha låst seg mellom Mourinho og klubbeier Roman Abramovitsj.

Møtet skal ha endt med at direktør Peter Kenyon ba partene om å tenke seg nøye om, slik at en løsning til det beste for klubben kan bli nådd.

Flere frykter at bråket på Stamford Bridge skal ødelegge sesongen for blåtrøyene. Mourinho skal kreve mer i sluttpakke enn styrtrike Abramovitsj er villig til å betale. Inkludert bonuser skal portugiseren ha krav på godt over 300 millioner kroner.

- Lovet midler

Mourinho skal ha tilbud fra flere klubber, men er lur nok til ikke å forhandle med noen før en avtale er gjort med Chelsea-ledelsen. Blir Mourinho tatt i kontraktsbrudd vil Abramovitsj trolig kunne slippe unna uten å betale sluttpakke.

The Observer hevder imidlertid at Abramovitsj skal ha strukket hendene i været og lovet Mourinho midler til å styrke laget. De to har vært uenig om hvor mye penger Chelsea skal bruke i januar.

Skader har redusert slagkraften i Chelsea-laget, samtidig som Mourinho har fått skarp kritikk for uheldige kjøp og salg sist sommer.


Har spillernes støtte

Spillerne støtter Mourinho, og kaptein John Terry leder an i kampen for å beholde den omdiskuterte portugiseren på Stamford Bridge.

HYLLET MOURINHO: «Stand up for The Special One» sang Stamford Bridge til José Mourinho under lørdagens kamp mot Wigan. Chelsea-manageren svarte med å peke ut mot banen - og ba supporterne støtte laget i stedet. Foto: REUTERS
HYLLET MOURINHO: «Stand up for The Special One» sang Stamford Bridge til José Mourinho under lørdagens kamp mot Wigan. Chelsea-manageren svarte med å peke ut mot banen - og ba supporterne støtte laget i stedet. Foto: REUTERS Vis mer

- Vi er alle enige om at vi vil beholde José. Om det som må til er at fem eller seks etablerte spillere går til klubbledelsen og sier fra om det, så er det hva vi kommer til å gjøre, sier Terry til engelske søndagsaviser.

Lørdag nøret Mourinho opp under ryktene om en exit fra Chelsea:

- Jeg har en kontrakt fram til 2010 og jeg elsker å arbeide for Chelsea Football Club, men fotball er fotball. Og i fotball vet du aldri hva som skjer, sa Mourinho etter 4-0-seieren mot Wigan.

- Min framtid er ikke viktig. Chelsea er viktig, ikke jeg, fortsatte den omdiskuterte portugiseren.

(NTB)