Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho tilbudt managerjobben i «verdens dårligste klubb»

- Skulle det begynne å gå bra, lover vi å terminere kontrakten umiddelbart.

LUKRATIVT TILBUD: ... eller ikke. Jose Mourinho fikk et jobbtilbud litt utenom det vanlige i romjula. Foto: Skjermdump/NTB Scanpix
LUKRATIVT TILBUD: ... eller ikke. Jose Mourinho fikk et jobbtilbud litt utenom det vanlige i romjula. Foto: Skjermdump/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Til tross for at han har blitt koblet til både Manchester United og Real Madrid, har ikke Jose Mourinho funnet seg noen ny jobb etter at han fikk sparken i Chelsea i desember.

Nå har han fått et jobbtilbud, et noe uventet sådan.

Det er nemlig den brasilianske klubben Íbis Sport Club som har lagt fram et konkret tilbud til portugiseren - på Twitter. Laget ble kjent som «verdens verste lag» da de ikke vant en kamp på nesten fire år (!) mellom 1980 og 1984. Ibis spiller nå i det brasilianske regionale Pernambuco Championship. 

- Her ser dere kontrakten til vår fremtidige trener, Jose Mourinho, som allerede er på plass i Pernambuco, skriver klubben. Vedlagt er kontrakten.

Imaget som verdens verste klubb er tydeligvis noe klubben er smertelig klar over, og vil gjøre minst mulig med. Derfor skriver de følgende i kontrakten:

«Hvis Ibis skulle begynne å spille bra, og kanskje til og med vinne ligatittelen, lover vi at kontrakten vil bli terminert umiddelbart.»

Videre ønsker de ikke å gi noen lovnad om kontinuitet i laget, spesielt ikke dersom de vinner to kamper på rad. Lønnen er knapp, men Mourinho loves et dyr for hvert tap, og at han vil få en bonus ved tap.

PS! Kontraktsforslaget ble publisert på Ibis' Twitterkonto 28. desember - en dag som kan sammenlignes med Norges 1. april.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media