Mourinho tror han blir i Chelsea

Terry spurte.

(Dagbladet.no): Hvem som er sjefen er viktig når du skal undertegne en ny arbeidsavtale. Slik er det for John Terry.

Chelsea-sjef José Mourinho forteller til The Sun at England-stopperen henvendte seg til ham i forbindelse med sin nye kontrakt verd 1,91 millioner kroner i uka.

- JT spurte meg om jeg kommer til å være her neste sesong, i og med at han er nær ved å signere en langtidskontrakt. «Det tror jeg», sa jeg til ham, sier Mourinho.

På den måten signaliserer også Mourinho til Chelsea-ledelsen at klubben risikerer å miste stjernespillerne sammen med manageren.

- Når John Terry forteller meg at det blir vanskelig for ham å spille for en annen manager seinere i karrieren sin, så forstår jeg det, sier Mourinho.

En spiller som neppe er så opptatt av om Mourinho blir, er Andrei Sjevtsjenko. Den ukrainske spissen fikk for en gangs skyld starte i ligacupsemifinalen i går kveld.

30-åringen scoret to mål i 4-0-seieren mot Wycombe og fikk sjelden ros av den portugisiske treneren.

- Han tok et stort steg framover. Han ga meg mer enn jeg forlangte. Han presset, han taklet og skapte sjanser for de andre, i tillegg til målene.

STIKKER MED MOURINHO? Jose Mourino røper at John Terry er skeptisk til å fortsette uten sjefen på Stamford Bridge. Foto: Scanpix/Ap
STIKKER MED MOURINHO? Jose Mourino røper at John Terry er skeptisk til å fortsette uten sjefen på Stamford Bridge. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Mourinho gjentar at han alltid har valgt laget ut i fra sportslige kriterier. Og oftest har ikke Sjevtsjenko vært god nok.

- Sheva er en god gutt, og det er viktig at laget er fornøyd med ham også. Forhåpentligvis blir han lykkelig nå, sier Mourinho.

• Din kommentar: Tror du Mourinho er Chelsea-sjef neste sesong?

TAKK FOR KAMPEN:</B> Sjevtsjenko fikk både håndtrykk og ros av Mourinho i går kveld.