I'LL BE BACK:  At Didier Drogba returnerer til Chelsea er José Mourinho overbevist om. Han er i alle fall på plass på Stamford Bridge i kveld, når returoppgjøret mellom Chelsea og Galatasaray spilles. Foto: REUTERS / Suzanne Plunkett / NTB Scanpix
I'LL BE BACK: At Didier Drogba returnerer til Chelsea er José Mourinho overbevist om. Han er i alle fall på plass på Stamford Bridge i kveld, når returoppgjøret mellom Chelsea og Galatasaray spilles. Foto: REUTERS / Suzanne Plunkett / NTB ScanpixVis mer

Mourinho tror på Chelsea-comeback for Drogba (36)

I kveld gjør de opp om en kvartfinalebillett i Champions League.

Chelsea-sjef Jose Mourinho (51) tror at Galatasaray-spiss Didier Drogba (36) en dag vil vende tilbake til klubben.

Drogba spilte for blåtrøyene i åtte år. Tirsdag skal han marsjere ut på Stamford Bridge-gresset sammen med sine lagkamerater i Galatasaray.

Der skal tyrkerne gjøre opp med Chelsea om avansement til kvartfinalen i mesterligaen etter 1-1 i det første oppgjøret.

For Drogba er det hele veldig spesielt. Skal man tro Mourinho, vil den 36 år gamle spissen fra Elfenbenskysten en dag komme tilbake til London i en eller annen stilling.

- Han er en av de viktigste spillerne i Chelseas klubbhistorie. Alle Chelsea-supportere må være enige i det. At han vender tilbake, bare må skje en dag, uten at jeg vet når. Som spiller, trener, ambassadør. Neste år, om fire år, om ti år. Jeg vet ikke, sier Mourinho.

Åtte år i Chelsea Drogba spilte for Chelsea fra 2004 til 2012. Da forlot han klubben til fordel for kinesiske Shanghai Shenhua. I 2013 landet han i Galatasaray.

- Vi sier ikke at han er den viktigste i Chelsea-historien, fordi det vil være urettferdig mot mange spillere. Men når en person gir så mye til klubben som i dette tilfellet, er jeg sikker på at han må komme tilbake, sier Mourinho.

I den første åttedelsfinalen mellom de to lagene scoret Fernando Torres ledermålet for Chelsea, mens Aurélien Chedjou ordnet 1-1.

(NTB)