TVILER: Jose Mourinhos Manchester United har fått en drømmestart på sesongen. Manageren tror ikke Leicester blir et av lagene som kjemper om Premier League-tittelen i år.
TVILER: Jose Mourinhos Manchester United har fått en drømmestart på sesongen. Manageren tror ikke Leicester blir et av lagene som kjemper om Premier League-tittelen i år.Vis mer

Premier League

Mourinho tviler på et nytt Leicester-eventyr: - Jeg tror ikke alle feiler igjen

Manchester United-manager Jose Mourinho tror ikke Leicester klarer å gjenta det overraskende ligagullet fra 2015/16-sesongen.

- Om de blir mestere igjen? Jeg tror ikke det. Det er for mange andre lag, og jeg tror ikke alle kommer til å feile igjen, sa Mourinho på pressekonferansen før kampen mot nettopp Leicester på Old Trafford lørdag.

Der snakket han også om Zlatan Ibrahimovic som kommer tilbake til klubben etter nyttår. Svensken pådro seg en kneskade mot slutten av forrige sesong.

- Han blir ikke klar til gruppespillet i mesterligaen, det er ingen sjans for det. Men forhåpentligvis kan han spille når utslagsrundene starter. Men først må vi komme oss videre. Jeg tror han vil bli en ekstra mann for oss i siste halvdel av sesongen, sa Mourinho.

Kampen mot Leicester går uten Rojo, Luke Shaw og Ashley Young.

Manchester United har skutt fart ut av startgropa i årets Premier League. 4–0 over West Ham og 4–0 over Swansea har plassert Mourinhos menn på toppen av tabellen før tredje serierunde.

Leicester på sin side har tre poeng, etter tap mot Arsenal og seier mot Brighton.

- Alle vet at United har fått en kanonstart, sier Leicesters Danny Simpson til eget nettsted.

- De har scoret mange mål og ikke sluppet inn noen. Vi må spille opp mot vårt beste til søndag, sier høyrebacken.

(NTB)