Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho: United vil prøve å selge Rooney i sommer

Men ikke til en ligarival

SNAKKER HØYT: José Mourinho er kjent for å være frittalende. I forkant av morgendagens møte mot United snakker han høyt om motstanderlaget atter en gang. Foto: AP Photo / Scott Heppell
SNAKKER HØYT: José Mourinho er kjent for å være frittalende. I forkant av morgendagens møte mot United snakker han høyt om motstanderlaget atter en gang. Foto: AP Photo / Scott Heppell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er duket for et av Premier Leagues største oppgjør i morgen, når Chelsea tar imot Manchester United på Stamford Bridge.

- Vil prøve å selge I slike anledninger ligger Chelsea-trener José Mourinho sjelden på latsida, og også denne gang tar portugiseren bladet fra munnen. I sommer gjorde han og Chelsea forsøk på å hente United-spiss Wayne Rooney til klubben, men det ble med forsøkene.

- United ville ikke bytte, og ei heller selge. Det var de klare på, sier Mourinho iføge Daily Mail.

- Vil det være slik også denne sommeren? Jeg tror at denne sommeren vil de prøve å selge ham til en klubb som ikke er en direkte konkurrent, hevder Mourinho.

- Men ikke til en engelsk klubb, for det var de veldig klare på, sier han.

- United ikke fornøyde Til tross for disse ordene, er det ventet at Mourinho vil gjøre nye forsøk på å kjøpe spissen, og den karismatiske treneren uttalte tidligere i uka at han satt på innsideinformasjon om stemningen på Old Trafford.

- Min følelse, som er basert på årevis med kommunikasjon med Sir Alex og innsideinformasjon, er at Manchester United ikke er fornøyde, men rolige, sa Mourinho til avisa London's Evening Standard.

United-trener David Moyes sier at Mourinho har beklaget akkurat de uttalelsene, og nekter videre å snakke om situasjonen til Wayne Rooney.

- Jeg kan ikke fortelle deg hva Mourinhos motivasjon for uttalelsene er, men det er kun tid som vil gi deg svaret angående Wayne, svarer Moyes.

Sliter med skade Wayne Rooney sliter i forkant av morgendagens kamp med skade, og det er usikkert om Moyes velger å gamble med spissen. I tillegg er spisskollega Robin van Persie på skadelista til de røde djevlene.

Manchester United befinner seg for øyeblikket på en syvendeplass plass, ni poeng bak Chelsea på tredjeplass. 

Følg vårt fotballstudio fra 13.45

USIKKER: Det er usikkert hvordan Wayne Rooney reagerer på Mourinhos uttalelser, og det er også usikkert om Wayne Rooney spiller morgendagens kamp mot Chelsea. Foto:  AFP PHOTO / Adrian Dennis
USIKKER: Det er usikkert hvordan Wayne Rooney reagerer på Mourinhos uttalelser, og det er også usikkert om Wayne Rooney spiller morgendagens kamp mot Chelsea. Foto: AFP PHOTO / Adrian Dennis Vis mer
Hele Norges coronakart