ERSTATTER MOURINHO? Arsene Wenger lanseres som Jose Mourinhos arvtaker i Real Madrid. Foto: AFP Photo / Adrian Dennis / Scanpix
ERSTATTER MOURINHO? Arsene Wenger lanseres som Jose Mourinhos arvtaker i Real Madrid. Foto: AFP Photo / Adrian Dennis / ScanpixVis mer

Mourinho ut - Wenger eller Löw inn

Avis hevder dette er Real Madrids ønskeliste.

EL CLASICO: Du kan se og følge Barcelona - Real Madrid direkte i Dagbladets livestudio fra kl. 2200.

(Dagbladet): Arsene Wenger eller Joachim Löw kan erstatte Jose Mourinho som Real Madrid-manager dersom ryktene om portugiserens exit til sommeren medfører riktighet.

Det skriver Daily Mail i dag.

Arsene Wenger er i en av sine tyngste perioder som Arsenal-manager. Klubben har ikke vunnet noe på seks år, og søndagens tap mot Manchester United var klubbens tredje strake tap i ligaen.

Franskmannen var nær å bli Real Madrid-manager i 2009, men valgte da å bli i London. Real Madrid håper imidlertid at de har en bedre mulighet til å overtale ham om å skifte beite nå.

Ble buet på Mourinhos fremtid i Real Madrid er usikker etter forrige ukes tap mot Barcelona. Lørdag publiserte Marca en krangel mellom Mourinho og Sergio Ramos på treningsfeltet, og det ryktes i at klubbens spanske landslagsspillere har vendt seg mot portugiseren.

Real Madrid-fansen vendte seg også mot Mourinho i lørdagens kamp mot Athletic Bilbao, der portugiseren ble buet på av klubbens supportere.

- Når fansen tidligere har bua mot profiler som Zidane, Ronaldo og Cristiano, hvorfor skulle de da ikke bue mot meg? sa Mourinho etter kampen.

Vet ikke om han blir Etter kampen sa AS-journalisten Siro López på spansk tv at Mourinho akter å gi seg i Real Madrid etter sesongen. Da Mourinho ble konfrontert med López' utsagn på gårsdagens pressekonferanse, svarte han følgende på spørsmål om det stemmer, ifølge The Guardian.

- Spør kollegaen din.

- Blir du her til du vinner Champions League? spurte en annen reporter.

- Jeg vet ikke, sa Mourinho.

Löw andrevalg? Dersom Real Madrid ikke lykkes å hente Wenger til den spanske hovedstaden, kan de prøve å lokke Tyskland-trener Joachim Löw til klubben.

Han har vært Tysklands trener siden 2006, og laget hans imponerte stort i VM i Sør-Afrika i 2010.

Det ble imidlertid «bare» bronse i Sør-Afrika etter at Spania slo ut Tyskland i semifinalene. Spania var også Tysklands overmenn i EM i 2008. Da møttes lagene i finalen, og Fernando Torres' scoring ble tungen på vektskåla.

ANDREVALG? Joachim Löw lanseres som andrevalg til trenerjobben i Real Madrid. Foto: EPA / Oliver Berg / Scanpix
ANDREVALG? Joachim Löw lanseres som andrevalg til trenerjobben i Real Madrid. Foto: EPA / Oliver Berg / Scanpix Vis mer