Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho ut mot egne spillere: - For mye bråk, for mye tull

Ikke fornøyd med konsentrasjonen til spillerne før kampen mot Saint-Étienne i går.

KRITISK: José Mourinho mener spillerne manglet konsentrasjon. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
KRITISK: José Mourinho mener spillerne manglet konsentrasjon. Foto: Matt West/BPI/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Manchester United - Saint-Étienne 1-0 (3-0)

(FourFourTwo): Manchester United har et ypperlig utgangspunkt før returoppgjøret i Europa League. Takket være tre scoringer av Zlatan Ibrahimovic, er engelskmennene på god vei mot åttedelsfinalen.

Men manager José Mourinho var ikke bare fornøyd med sine spillere i går. Han reagerer blant annet på at mannskapet tok for lett på oppgaven.

- Det var mangel på konsentrasjon. Jeg merket det umiddelbart i garderoben, det var for mye bråk, for mye tull, for rolig, sier Mourinho.

Før hvilen hadde Saint-Étienne noen gode mulig muligheter, mens scoringen til Zlatan Ibrahimovic på frispark var av den heldige sorten.

- Mine assistenter merket det på oppvarmingen, noen av guttene var ikke fokuserte på å få adrenalin i kroppen. Da kampen startet var en pasning til spissen deres det første vi gjorde, sier Mourinho.

Reiste seg

Om Mourinho lot spillerne få høre det i pausen, vites ikke. Men det kunne virke slik. For i andre omgang var det et helt annet United-lag som kom ut på gressmatta.

- Den første omgangen var tøff. Det var det for meg også på sidelinja, det var vanskelig å kommunisere. Andre omgang var noe helt annet, sier Mourinho.

Portugiseren mente Saint-Étienne var det beste laget i den første omgangen, men gir samtidig skryt til spillerne sine for at de reiste seg i den andre. Paul Pogba hadde blant annet en heading i stolpen. og United kontrollerte kampen fullstendig.

Samtidig vil ikke Mourinho ha noe av at United nå er videre. Han mener det fortsatt er en jobb som må gjøre i Frankrike i returen.

- Plaget meg

En annen som var kritisk i går, var tidligere United-spiller Roy Keane. Han reagerer på at Pogba-brødrene brukte så mye tid på hverandre før kampen var ferdigspilt.

Paul og Florentin Pogba ga hverandre en klem før kampen i går, før de gikk av banen sammen i pausen. Det fikk Keane til å reagere.

- Det plaget meg - Pogba er en fri sjel, men er litt for selvsikker, sier Keane til ITV Sport (se intervjuet her).

Pogba-familien stjal mye oppmerksomhet i går. Florentin Pogba spilte mot lillebror Paul Pogba, mens Florentins tvillingbror Mathias så kampen på tribunen sammen med mora til brødrene.

Hele familien snakket naturligvis en del sammen - for mye, mener Keane, som peker på at det «dessverre er en del av den moderne fotballen».

- De snakket mer sammen i kveld enn jeg har snakket med mine brødre på fem år, sier Keane syrlig.

Etterpå la Paul Pogba ut et bilde av den lykkelige familien (se nederst i artikkelen).

Returoppgjøret spilles forøvrig onsdag 22. februar.

BLESSED #lapogbance tag your family, spread the love

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling