Premier League:

Mourinho var rasende på sidelinja, men kom med ros etter kampen: - Han ønsker ikke å være kampens stjerne

Arsenal med sein utlikning på Old Trafford.

SCORET: Arsenals Olivier Giroud setter inn 1-1 mot Manchester United rett før slutt. Foto:  Reuters / Phil Noble
SCORET: Arsenals Olivier Giroud setter inn 1-1 mot Manchester United rett før slutt. Foto:  Reuters / Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Man. United - Arsenal 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Juan Mata så ut til å bli matchvinner for Manchester United i toppkampen mot Arsenal i Premier League, men så dukket innbytter Olivier Giroud opp og reddet ett poeng for et litt blekt Arsenal-lag.

- Så klart vi tapte to poeng. Vi var det klart beste laget og hadde sjanser til å vinne. Dette var ikke Arsenal slik vi kjenner dem, og vi var fantastiske defensivt. De er de heldige. Vi er de uheldige. Vi er det mest uheldige laget i Premier League. Det er realiteten, sier José Mourinho til Sky.

Arsenal-leiren var mer positive etter kampslutt.

- Dette er et positivt resultat for oss. Det var ingen god kamp, med to godt organiserte lag. Vi var ikke raske nok i pasningsspillet. Så klart er jeg fornøyd med å komme tilbake etter å ligge under. Spillerne var ikke nok skjerpet i dag, sier Arsenal-manager Arsene Wenger til BBC.

Utlikningen kom etter 89 minutter, og Arsenal hadde skapt lite før den franske spissen viste effektivitet fra øverste klasse.

For United-fansen var baklengsmålet en stor nedtur. Laget trengte tre poeng mot rivalen for å ha heng på lagene øverst på tabellen. Bittert er det trolig også at Arsenal scoret på lagets eneste avslutning på mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer