BURSDAG: Mourinho fylte i går 49 år, og på Real Madrid-treningen ble han servert kake. Spillerne sang også burdsagssangen for ham. Foto: EPA / Helios de la Rubia / Realmadrid.com
BURSDAG: Mourinho fylte i går 49 år, og på Real Madrid-treningen ble han servert kake. Spillerne sang også burdsagssangen for ham. Foto: EPA / Helios de la Rubia / Realmadrid.comVis mer

Mourinho venta på dommeren i Nou Camp-garasjen

- Du er litt av en skuespiller, hvordan liker du å lure profesjonelle?

(Dagbladet): Jose Mourino var fornøyd med eget lag etter onsdagens «El Clasico». Mindre fornøyd var han med dommeren.

- Spillerne sa det var umulig å vinne her på Camp Nou, sa Mourinho og siktet til dommerns innsats i kampen.

Real Mente dommeren burde lagt til mer tid, at utvisningen av Sergio Ramos var feilaktig og annuleringen av Ramos' scoring på stillingen 2-2 burde stått. I tillegg følte Madrid seg snytt for to straffespark i den første omgangen.

Ventet i garasjen El Mundo Deportivo har i dag et bilde av en ventende Mourinho i garasjen på Camp Nou. Portugiseren planla ifølge avisen å konfrontere dommer Fernando Teixeira Vitines.

- Du er litt av en skuespiller, hvordan liker du å lure profesjonelle, skal Mourinho ha sagt ifølge et vitne avisa har snakka med.

Da Mourinho ble spurt om situasjonen svarte han følgende:

- Jeg snakker ikke om dommeren. Jeg kommer ikke til å si noe om ham, sa Real Madrid-manageren før han la til:

- I garderoben sier de det er umulig å vinne her på Camp Nou. Det visste jeg allerede. Jeg har spilt her med Chelsea, Inter Milan, med Real i ligaen, cupen, Champions League. Det er ingenting nytt for meg. Jeg visste det allerede, sa Mourinho.

- Kvalm av verden Det er nemlig langt fra første gang Mourinho har vært misfornøyd med dommeren etter et Clasico. Etter å ha tapt den første av to semifinaler i Champions League i fjor, holdt Mourinho en lang tirade mot dommeren.

Pepe ble utvist, og Mourinho ble vist på benken i et oppgjør Barcelona vant 2-0.

- Noen ganger blir jeg litt kvalm av å leve i den verdenen vi lever i. Vi er trolig utslått nå, og må dra til Barcelona og gjøre vårt beste. Pepe kan ikke være med, Ramos kan ikke være med (tre gule kort) og en trener som ikke kan sitte på benken.

- Hvor kommer denne kraften fra? Jeg forstår ikke hvorfor Barcelona har slik kraft. Det skjedde for to år siden mot Chelsea, nesten mot Inter i fjor og mot Arsenal og oss i år. Kanskje er svaret at Unicef (draktreklamen) skal få mer publisitet? Kanskje har det med makten til (fotballpresident) José Angel Villar i UEFA å gjøre?

- Hvorfor får Barcelona alltid hjelp av dommerne? Det spørsmålet vil jeg stille meg selv resten av livet. En dag håper jeg å få svar, sa Mourinho.