Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho vil drepe Chelsea

Når han møter dem neste sesong.

VALENCIA (Dagbladet.no): Jose Mourinho snakket for første gang på fem måneder med pressen på en Adidas-lansering i Valencia i dag.

Mourinho har vært dypt savnet i England etter at han forlot Chelsea i september i fjor, da stjernegalleriet hans bare klarte 1-1 mot Rosenborg på Stamford Bridge i Chapions League-åpningen.

Mourinho hevder at forholdet til klubben er bra, og at han fortsatt snakker med både Abramovitsj og Peter Kenyon på jevnlig basis.

- Vil drepe dem

- Jeg tror det var i forrige uke at jeg fortalte dem at jeg ønsker dem alt godt, og at de vinner hver kamp. Men om jeg møter dem i Champions League neste år vil jeg komme til dem og drepe dem. Det er sånn min natur er, sier Mourinho.

Dermed har portugiseren samtidig åpnet for at spekulasjonene om hvor endestasjonen blir neste sesong er vidåpne. For fans av engelsk fotball er det imidlertid grunn til å vente med å sprette champagnen:

- Man skal aldri si aldri, men under normale omstendigheter er jeg ikke trener i England neste sesong. Det mest aktuelle for meg er en klubb i Italia eller Spania, som har de samme verdiene som jeg har, og som vet hvor de vil. Jeg må jobbe med en klubb som har et prosjekt jeg tror på.

Snakket med Real og Barca

image: Mourinho vil drepe Chelsea

En rask titt på tabellene i både Spania og Italia viser at det ikke bare er småklubbene som er i Champions League-posisjon neste år.

Real Madrid og Barcelona nevnes selvfølgelig som hyperaktuelle stoppesteder, uten at Mourinho ønsker å si noe spesielt om noen av dem.

- Ja, jeg har vært i kontakt med både Real Madrid og Barcelona, men selv om jeg snakker med dem betyr ikke det at jeg skal trene dem, sier Mourinho.

Si din mening: Hvor ender Mourinho opp som trener neste år?

MØTTE PRESSEN: For første gang siden han ga seg i Chelsea for fem måneder siden, møtte Jose Mourinho i dag pressen under en Adidas-lansering i Valencia.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media