Mourinho vil ha England-tilbud

Først da gir han svar.

(Dagbladet.no): José Mourinho ville ikke bli England-sjef. Det var meldingen som gikk ut i britiske aviser dagen etter Steve McClarens kjappe avskjed.

Nå kan portugiseren ha ombestemt seg. Eller så prøver han bare å gjøre seg interessant.

- Dere får høre med FA (det engelske fotballforbundet) om de ønsker å tilby meg jobben. Jeg kan ikke si hva jeg synes før de sier at de er interessert. Fortell FA at de får prøve seg, sier Mourinho til The Sun.

Den tidligere Chelsea-manageren, han måtte gå i september,  er mektig populær på balløya. I en spørreundersøkelse i Storbritannias største avis har sju av ti briter gitt tommelen opp for 44-åringen.

Det er ikke gitt at Mourinho svarer positivt, dersom tilbudet kommer. Tidligere har han sagt at han ikke ser for seg å trene andre landslag enn sitt eget Portugal.

- Vi må vente og se, men jeg utelukker ingenting, sier Mourinho i dag.

Den tidligere Chelsea-sjefen har også støtte hos United-manager Alex Ferguson, forteller en kilde til avisa. Også tidligere landslagstrener sir Bobby Robson er positiv til portugiseren.

- Jeg tror Mourinho er en flott England-kandidat. Men alt avhenger av løsningene som finnes. Hvis det ikke er noen interessante navn internt, så tror jeg Mourinho er et veldig godt valg.

SAVNET HOS CHELSEA-FANSEN: Jose Mourinho vant to seriemesterskap på tre sesonger i Chelsea. Og ble selvsagt savnet av fansen da han gikk etter strid med klubbeier Roman Abramovitsj. Foto: Scanpix/Ap
SAVNET HOS CHELSEA-FANSEN: Jose Mourinho vant to seriemesterskap på tre sesonger i Chelsea. Og ble selvsagt savnet av fansen da han gikk etter strid med klubbeier Roman Abramovitsj. Foto: Scanpix/Ap Vis mer