EVENTYRET SNART OVER: Jose Mourinhos tid i Inter ser ut til å gp mot slutten og president Massimon Moratti hyller portugiseren for den jobben han har gjort. Nå venter sannsynligvis en ny, stor oppgave i Madrid. Foto: AFP
EVENTYRET SNART OVER: Jose Mourinhos tid i Inter ser ut til å gp mot slutten og president Massimon Moratti hyller portugiseren for den jobben han har gjort. Nå venter sannsynligvis en ny, stor oppgave i Madrid. Foto: AFPVis mer

- Mourinho vil hente Gerrard til Real Madrid

Se spillerne som skal stå på ønskelista.

||| (Dagbladet): José Mourinho møter i dag Real-president Florentino Perez til samtaler om trenerjobben i Madrid og presenterer sannsynligvis en relativt heftig liste over krav og spillere for neste sesong.

Det øverste navnet på lista skal være Liverpools Steven Gerrard, skriver The Times.

Mourinho forsøkte å hente Liverpool-kapteinen to ganger som Chelsea-manager — uten å lykkes.

Nå skal den eksentriske portugiseren imidlertid være trygg på at midtbanestjernen kan lokkes til Santiago Bernabeu etter en sesong på Anfield med frustrasjon og uro både på og utenfor banen.

Gerrard selv har gjort det klart at han ikke akter å la overgangsspekulasjoner ødelegge for VM i Sør Afrika — slik det gjorde for fire år siden.

Lang ønskeliste
Hver eneste sommer knyttes Real Madrid til en smørbrødliste av verdensstjerner og denne sommeren ser ikke ut til å bli noe unntak.

I følge britiske medier skal Chelsea-back Ashley Cole stå på Mourinhos ønskeliste, det samme skal Inter-backen Maicon, portugiseren Ricardo Carvalho og Roma-terrieren Daniele De Rossi.

De blir sannsynligvis ikke de siste stjernene som blir knyttet til en overgang til Santiago Bernabeu i løpet av sommeren.

Det spekuleres allikevel i at Mourinho først og fremst vil fokusere på å få inn arbeidshester som kan legge grunnlaget for artisteri fremover på banen, ikke fylle på med nye angrepsstjerner Real-stallen allerede er full av.

Kan presenteres fredag
Vanligvis velinformerte Marca hevder Mourinho skriver under for Real Madrid på tirsdag eller onsdag. Klubben er også kjent for å gjøre stor stas på sine nysigneringer, og en storslått presentasjon på Santiago Bernabeu kan komme til å finne sted førstkommende fredag, ifølge avisen.

- Jeg møter Florentino Perez i dag og ønsker å høre hva de ønsker fra meg. Jeg vil gi det svaret jeg kjenner er rett for meg, sier Mourinho.

Klubbene skal allerede ha forhandlet om en kompensasjon for treneren og Real skal være klar til å tilby Mourinho 10 millioner euro i årslønn — over fire år.

ENDELIG PÅ SAMME LAG?: Jose Mourinho forsøkte å hente Steven Gerrard som Chelsea-manager og skal nå være innstilt på å prøve på nytt som Real Madrid-sjef. Foto: AP
ENDELIG PÅ SAMME LAG?: Jose Mourinho forsøkte å hente Steven Gerrard som Chelsea-manager og skal nå være innstilt på å prøve på nytt som Real Madrid-sjef. Foto: AP Vis mer