- BRYR SEG IKKE OM PRESSEN: En talsmann for Jose Mourinho sier at portugiseren ikke bryr seg om hva som skrives om ham. Det viktige er hva Real Madrid-fansen mener om ham. Foto: Canal+
- BRYR SEG IKKE OM PRESSEN: En talsmann for Jose Mourinho sier at portugiseren ikke bryr seg om hva som skrives om ham. Det viktige er hva Real Madrid-fansen mener om ham. Foto: Canal+Vis mer

Mourinho vil ikke beklage fingeren i øyet

- Det viktigste er hva Madrid-fansen mener.

Real Madrid-trener José Mourinho nekter å beklage bråket under supercupen mot Barcelona.

TV-bildene viste at Mourinho satte fingeren i øyet på Barcelonas assistenttrener Tito Vilanova da spillere og ledere barket sammen på overtid. Mourinho har fått mye kritikk etter hendelsen.

- José beklager ikke. Han er veldig klar på at han forsvarer Real Madrid. Han bryr seg ikke om hva pressen skriver. Det viktigste er hva Madrid-fansen mener, sier Eladio Parames, som er Mourinhos talsperson.

Barcelona vant supercupen 5-4 sammenlagt, men den siste kampen ble skjemmet av tre utvisninger og massesammenstøt. Bråket startet da Reals Marcelo fikk rødt kort for en stygg takling fem minutter på overtid. Både Mesut Özil og David Villa ble utvist på grunn av bråket.

(NTB)