Mourinho vil ikke se egen skjebnekamp: - Kanskje sitter jeg med iPaden min

Vurderer å droppe å se oppgjøret.

HJEMME: José Mourinho sier han kommer til å sitte hjemme under lørdagens Stoke-kamp. Foto:
Action Images via Reuters / Tony O'Brien
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
HJEMME: José Mourinho sier han kommer til å sitte hjemme under lørdagens Stoke-kamp. Foto: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic EDITORIAL USE ONLY.Vis mer

(Dagbladet): José Mourinho er hardt presset som Chelsea-manager. I lørdagens skjebnekamp borte mot Stoke, ligger hans skjebne i assistentens hender, all den tid han er suspendert etter episoden med dommer Jon Moss i 1-2-tapet for West Ham.

Mourinho har valgt å ikke anke utestengelsen.

- Jeg vet hva som ville vært utfallet av en anke. Derfor har jeg bestemt meg for å gi opp. Det er meningsløst å gå inn i en fight du vet du kommer til å tape, sier Mourinho på dagens pressekonferanse, ifølge The Mirror.

Han har ingen planer om å dra til Britannia Stadium for å se kampen.

- Nei, jeg skal ikke på kampen. Kanskje sitter jeg med iPaden min. Kanskje ser jeg ikke kampen i det hele tatt. Kanskje blir det livescore og kun resultatene, forteller Mourinho.

Han får ikke lov til å være i kontakt med støtteapparatet under Stoke-kampen.

Forutser innbytter Mourinho hevder altså at han ikke skal på stadion under kampen, men reiser likevel med laget til Stoke-on-Trent. Det er for å gi instruksjoner i forkant av kampen.

- Jeg tar ut laget. Jeg prøver å forutse så mange ulike aspekter av kampen som mulig og prøver å forberede spillerne bedre enn noen gang, forteller Mourinho.

Chelsea har skuffet enormt i Premier League inneværende sesong. De regjerende seriemesterne ligger på en katastrofal 15. plass med kun elleve poeng på elleve kamper.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram