Mourinho vil ikke stoppe Rooney og Allardyce er frustrert

Her er dagens ryktebørs. 

BARE DRA: Manchester United-manager José Mourinho forteller ifølge engelske medier at han ikke kommer til å stoppe Rooney dersom han ønsker å dra. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
BARE DRA: Manchester United-manager José Mourinho forteller ifølge engelske medier at han ikke kommer til å stoppe Rooney dersom han ønsker å dra. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB ScanpixVis mer

(FourFourTwo): Ny uke. Nye rykter.

Vi starter i Manchester, der Wayne Rooney dunket inn et vakkert frispark-mål i helga, og samtidig ble historisk ved å passere klubblegenden Sir Bobby Charlton i antall scoringer for klubben (250 mål). Men 31-åringen får ikke så mye spilletid denne sesongen.

Likevel har ikke Rooney planer om å flytte på seg med det første. Han forteller til Sky Sports at han er veldig fornøyd med livet i Manchester og at han fortsatt føler seg forpliktet til klubben.

United-manager José Mourinho forteller ifølge engelske medier at han ikke kommer til å stoppe Rooney dersom han ønsker å dra. Engelskmannen har blant annet vært linket til de kinesiske klubbene Guangzhou Evergrande og Beijing Guoan i vinter.

Evertons Gerard Deulofeu er på vei til italienske AC Milan. Han skal ha snakket med den italienske pressen på flyplassen hvor han blant annet fortalte at han valgte Milan fordi der er en «stor klubb», skriver Sky Sports.

Milan hevder at de har signert spilleren på lån, men Everton benekter at avtalen er i boks.

Frustrert manager

Watford skal være enig med Fiorentina-spiss Mauro Zarate, ifølge Sky Sports. Argentineren har tidligere spilt for Birmingham, West Ham og Queens Park Rangers, og vil koste rundt 25 millioner kroner.

I første omgang kommer han på lån fram til sommeren, deretter har Watford opsjon på kjøp i sommer.

Januar-vinduet kan være frustrerende for klubber som ønsker å forsterke stallen. Mange klubber vil nødig la sine spillere gå, og dersom de slipper dem betyr det at tilbudet var for bra til å takke nei.

Crystal Palace-manager Sam Allardyce er frustrert fordi han ikke får kjøpt de spillerne han ønsker. Han må nå se etter spillere på en lavere hylle, ifølge ham selv. «Det er viktig å ikke få panikk», sier treneren ifølge Sky Sports.

En annen Premier League-manager som er ute etter å styrke stallen er WBAs Tony Pulis. Han fikk rundt 120 millioner kroner for Saido Berahino nylig, og ønsker å bruke pengene på en spiss og en midtstopper.

- Jeg har snakket med styreformann John Williams om det og han er gira på å få noen spillere inn, sier Pulis.

Andre rykter:

Tottenham skal være interessert i Inter-spiller Andrea Pinamonti (Calciomercato).

Arsenal holder et øye med Pourtugals Danilo (A Bola).

Goncalo Guedes var ikke i Benfica-troppen i helga. Nå linkes han til Manchester United (The Sun).

Liverpool-manager Jürgen Klopp har planer om å kjøpe to nye venstrebacker (Daily Star).

Everton er ute etter Chelseas Branislav Ivanovic (Daily Express).

Manchester United vil bestemme seg denne uka om de kommer til å hente svenske Victor Lindelöf (Daily Star).

Tidligere Liverpool-spiller Lazar Markovic er på vei til Hull på lån (Liverpool Echo).

Scott Hogan kommer til å bli West Ham-spiller denne uka (Sky Sports).