Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinho vil skvære opp med Benitez

Men han stiller betingelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Liverpool og Chelsea har møtt hverandre 11 ganger de to siste sesongene. Klubbene har barket sammen i noen fantastiske dueller, og på sidelinja har det stått en portugiser og en spanjol.

José Mourinho og Rafael Benitez har ikke vært like gode venner hele veien.

Etter Liverpools seier i Community Shield-kampen rett før seriestart, tok de ikke hverandre i hånda, slik managerne pleier etter kampslutt.

- For meg er ikke det noe problem. Etter kampen i FA-cupen valgte han å ikke ta meg i hånda. Denne gangen var jeg først ut, sa Benitez.

Ufine kommentarer

Søndag er det igjen duket for et storoppgjør mellom to av de fire klubbene som har uttalte ambisjoner om å kjempe om seriegullet denne sesongen.

Og nå åpner Mourinho for å skvære opp med Benitez.

- Vi har ingen problemer oss i mellom. Det har ikke vært noen direkte konfrontasjon mellom oss. Men noen ord, noen kommentarer har ikke vært fine, sier Chelsea-manageren til Sky Sports.

ET HÅNDTRYKK OG FRED? Både Rafael Benitez og José Mourinho sier de vurderer å ta hverandre i hånda på søndag. Foto: AP
ET HÅNDTRYKK OG FRED? Både Rafael Benitez og José Mourinho sier de vurderer å ta hverandre i hånda på søndag. Foto: AP Vis mer

Nå kan det hende han vil ta Benitez i hånda igjen.

- Hvis håndtrykket bare er et spill for galleriet, er jeg ikke interessert. Jeg bryr meg ikke om hva folk sier. Men hvis følelsene ikke er negative og vi realiserer at gamle kommentarer har vært uheldige, da er jeg klar for det. Enten før eller etter kampen, sier Mourinho.

- Vi er gjester

Også Benitez er klar for å begrave stridsøksa, hvis Mourinho åpner for det.

- Vi reiser ned dit som gjester. Etter kampen vil jeg se om han tilbyr meg hånda. Gjør han det, tar jeg den, sier Liverpool-sjefen ifølge The Independent.

Liverpool har bare fire poeng på de tre første kampene, og ligger midt på tabellen. Hvis de ikke klarer å få med seg noen poeng nordover på søndag, vil det bli et stykke opp til tetlagene.

José Mourinho vil likevel ikke høre snakk om at Chelsea og Manchester United (møter Arsenal på søndag) kan rise av seg Liverpool og Arsenal.

- Dette er bare starten av sesongen. Jeg synes alle fire lagene er bedre enn forrige sesong, og alle kan gjøre det bedre enn så langt.

image: Mourinho vil skvære opp med Benitez

Debatt

Hvordan tror du det går i storkampene mellom Chelsea - Liverpool og Manchester United - Arsenal?

KLEM: Her får Rafael Benitez en arm rundt skulderen av José Mourinho, etter en Champions League-kamp i 2005.