TENKER MEST PÅ DENNE BALLEN NÅ: Med seier mot Liverpool på søndag er Chelsea to poeng bak Liverpool, mens Manchester City plutselig har alt i egne hender igjen. Men Chelsea stiller neppe med sitt ypperste mannskap. Foto: Gabriel Pecot / AP / NTB Scanpix
TENKER MEST PÅ DENNE BALLEN NÅ: Med seier mot Liverpool på søndag er Chelsea to poeng bak Liverpool, mens Manchester City plutselig har alt i egne hender igjen. Men Chelsea stiller neppe med sitt ypperste mannskap. Foto: Gabriel Pecot / AP / NTB ScanpixVis mer

Mourinho vil spille med reservene mot Liverpool

- Jeg vet hva jeg ønsker.

(Dagbladet): Resultatmessig ble det en ålreit tirsdagskveld for Chelsea mot Atletico Madrid (0-0), men bortebaneprestasjonen vakte ikke akkurat begeistring. Det bryr neppe Jose Mourinho seg om. Den portugisiske manageren kom til Madrid for å holde nullen, og klarte det med de velkjente midlene disiplin, duellstyrke og ryddighet.

Men de tøffe skadene på Petr Cech og John Terry var dårlige nyheter for London-laget. Mourinho sa etterpå at Cech, som slo skuldra ut av ledd, ikke spiller mer denne sesongen, mens Terry maksimalt kan rekke en eventuell Champions League-finale.

Irritert på berammingen Dermed er de to defensive pilarene ute av søndagens viktige Premier League-møte med Liverpool på Anfield. En kamp Jose Mourinho uansett sier han ikke har tenkt å legge særlig vekt på nå. Chelsea er fem poeng bak ligalederne idet tre runder gjenstår.

- Det faktum at kampen er på søndag: Jeg mener det skaper et problem, ikke for meg, men for dem som avgjør at kampen skal spilles søndag i stedet for lørdag eller fredag. Vi representerer engelsk fotball, og vi er det eneste laget herfra i en europeisk turnering, sa Mourinho på pressekonferansen i Madrid seint tirsdag kveld.

Prioriterer Champions League - Spania har fire, og de lagene gis alle muligheter til å prøve å få suksess. Så jeg vet hva jeg ønsker å gjøre. Jeg vil stille med de spillerne som ikke kan spille i returmøtet med Atletico Madrid på onsdag, sier Mourinho, ifølge The Guardian.

En nyhet som neppe mottas særlig godt i Manchester, hvor de blå må håpe at Liverpool avgir minst tre poeng på sine tre siste kamper.

- Min prioritet er Champions League. Men jeg er ikke klubben. Jeg må snakke med dem, sier han, og med «dem» mener han klubbeier Roman Abramovitsj og hans styre.