Jose Mourinho vil gjøre som Arsene Wenger

Mourinho vil være manager like lenge som Wenger

Manchester United-manager José Mourinho kan tenke seg å gjøre som Arsène Wenger og fortsatt være fotballtrener når han er langt opp i 60-årene.

VIL GJØRE SOM RIVALEN: Jose Mourinho (høyre) drømmer om å sitte like lenge i en klubb som Arsene Wenger har gjort. Foto: Reuters/Carl Recine
VIL GJØRE SOM RIVALEN: Jose Mourinho (høyre) drømmer om å sitte like lenge i en klubb som Arsene Wenger har gjort. Foto: Reuters/Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Portugiseren føler seg trygg på at han fortsatt har stor appetitt for fotball når han er like gammel som Wenger. I en alder av 68 år går Wenger av som Arsenal-manager etter sesongen.

- Helt sikkert, men jeg blir nødt til å bytte klubb flere ganger. Dere (mediene) kommer ikke til å la meg få bli værende her, sier 55 år gamle Mourinho på spørsmål om han ser for seg å være trener når han nærmer seg 70.

- Jeg vil like å se meg selv gjøre det, men nye medier, sosiale medier og fotballekspert-industrien skaper et enormt press, ikke bare på manageren, men også klubben. I dag er det umulig å holde ut i én og samme klubb over lang tid, særlig hvis du ikke har mye suksess.

Får ikke tid

Der Wenger har vært manager i Arsenal i nærmere 22 år, har Mourinhos lengste periode i en klubb vært tre år og tre måneder. Det skjedde under hans første epoke i Chelsea.

Han har også hatt tre år i Real Madrid, mens det ble med to år i Porto, Inter og 2. periode i Chelsea.

- Jeg tror ikke du lenger får fire-fem år på deg til å vinne et trofé.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer