Mourinho ville bruke Drogba som midtstopper

Men betaler heller 220 mill. for Richards.

(Dagbladet.no): John Terrys ryggskade skaper store problemer for Chelsea-manager Jose Mourinho. Laget har sluppet inn seks mål på de siste tre kampene og Mourinho begynner å bli desperat.

Så desperat at han har vurdert seriøst å bruke sin toppscorer Didier Drogba i midtforsvaret.

- Det er synd jeg også har trøbbel i angrepet. Hvis jeg hadde flere spisser som var i form, så ville jeg brukt Didier som stopper. Men jeg kan ikke gjøre det, fordi jeg har problemer med angrepet, sier Mourinho til The Times.

- Jeg har ingen Joe Cole, jeg har ingen Robben. Jeg har Sjevtsjenko som ikke er i nærheten av det nivået som kreves. Akkurat nå er Didier min eneste angriper, så jeg kan ikke bruke ham som midtstopper.

Lover ikke kjøp

England-stopper Terry må trolig opereres og kan være ute fram til mars. Det kan bety at Roman Abramovitsjs sjekkhefte må fram igjen.

The Times mener at Chelsea vil prøve seg på Manchester Citys Micah Richards. 18-åringen har debutert for England og kan spille både stopper og høyreback.

- Jeg kan ikke si at jeg kommer til å kjøpe i januar. Jeg vil ha Terry tilbake så fort som mulig, og vi gjør det vi kan, sier Mourino.

HEI DU, KOM DEG I FORSVAR: Jose Mourinho sier han gjerne skulle brukt brukt Didier Drogba, som har nettet 19 ganger denne sesongen, i forsvaret. Nå går det i stedet mot et nytt gigantkjøp. Foto: Scanpix/Ap
HEI DU, KOM DEG I FORSVAR: Jose Mourinho sier han gjerne skulle brukt brukt Didier Drogba, som har nettet 19 ganger denne sesongen, i forsvaret. Nå går det i stedet mot et nytt gigantkjøp. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

The Independent skriver i dag at Mourinho egentlig ville kjøpe Richards til sommeren, men at de nå vil gi City et tilbud klubben ikke kan avslå.

Også The Sun mener Chelsea kommer til å punge ut for Richards, hele 220 millioner kroner.

Avisa hevder at Chelseas engelske landslagsspillere har overtalt Mourinho til å gå for stortalentet, etter at han gjorde stor suksess i debuten med flagget på brystet.

Imponerte Chelsea-gutta

John Terry, Frank Lampard, Ashley Cole og Joe Cole ga alle Richards strålende vitnemål. Og han kan i tillegg løse Chelseas høyrebackproblem når Terry er tilbake fra skade.

- Det høres veldig fornuftig ut å kjøpe Richards nå. Han har et stort talent, og han er unik i den forstand at han er den eneste av de unge britiske spillerne de kan kjøpe og kjøre rett inn på laget i hver kamp, sier tidligere Chelsea-ving Pat Nevin.

• Din kommentar: Er Richards god nok til å erstatte Terry i Chelsea-forsvaret?

Mourinho ville bruke Drogba som midtstopper
SUPERTALENT: Micah Richards hadde kontroll på Chelseas Arjen Robben da tenåringen debuterte for England mot Nederland.