Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Mourinho villig til å bla opp stor sum for Spurs-duo

Her er tirsdagens ryktebørs.

ØNSKET I MANCHESTER: Tottenham-duo Danny Rose og Kyle Walker er i storform. Det skaper interesse. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
ØNSKET I MANCHESTER: Tottenham-duo Danny Rose og Kyle Walker er i storform. Det skaper interesse. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Ny dag. Nye rykter. Martin Ødegaard ble Heerenveen-spiller i dag, og i England rører det seg også skal vi tro engelske tabloider.

Vi starter med London-klubben Tottenham, som kan bli lokket med store pengesummer for å gi slipp på backene Danny Rose og Kyle Walker. Det er The Sun som melder at både Manchester United og Manchester City ønsker backene, som nylig har skrevet under nye kontrakter med Spurs.

Det er nok lite som tyder på at manager Pochettino ønsker å slippe sine juveler, men penger snakker som kjent i fotball. Tabloidavisa mener at José Mourinho skal være villig til å betale rundt 600 millioner kroner for duoen. Pep Guardiola og City har tidligere vært linket til backene.

En annen London-klubb, West Ham, skal være svært interessert i Brentford-spiss Scott Hogan. Etter å ha fått avslått et bud på snaut 100 millioner kroner i forrige uke, skal The Hammers nå ha økt budet til 120 millioner kroner.

Sky Sports skriver at Hogan skal være villig til å forlate Brentford i januar for å få oppfylt Premier League-drømmen. Han står bokført med 14 mål på 26 kamper denne sesongen.

Coutinho ikke til salgs

Philippe Coutinho er såvidt tilbake i trening for Liverpool etter skade, og nå linkes brasilianeren på nytt til La Liga og Barcelona. Ifølge manager Jürgen Klopp er ikke playmakeren til salgs, skriver Sky Sports.

- Det ville vært fint om store klubber tenkte på dette og glemte en spiller som har vært skadet i fem-seks uker. Men store klubber tenker ikke slik dessverre, sier Klopp, som ikke har planer om å selge sin juvel.

Liverpool Echo melder at Hull skal være ute etter Everton-floppen Oumar Niasse på lån. Han gikk til de blå for rundt 135 millioner kroner forrige sesong.

Nettsiden Football Whispers bruker algoritmer til å rangere hvilke overganger som er mest sannsynlige akkurat nå. Her kan du se hvor stor sjanse det er for at din klubb henter en gitt spiller som er linket.

Akkurat nå er det Manchester United-spiller Morgan Schneiderlin som er øverst på lista. Han er blitt sterkt linket til Everton.

Sky Sports skriver at klubbene er i samtaler, men at United avslo et bud på rundt 190 millioner norske kroner. De røde ga rundt 240 millioner for ham i forrige januarvindu.

Sky melder også at Stoke er i samtaler med WBA om en overgang for Saido Berahino. Det er ikke kjent hvor høyt budet er, men det skal dreie seg om mindre enn 200 millioner kroner.

Andre rykter:
Inter og Manchester United kjemper om Roma-spiller Kostas Manolas (Daily Express).

West Ham ønsker å hente Joe Hart og samtidig kvitte seg med keeper Adrian (The Sun).

José Mourinho ønsker Monacs Tiemoue Bakayoko (Daily Telegraph).

Bournemouth ønsker Sampdoria-back Pedro Pereira (Daily Mail).

City skal være interessert i Jack Wilshere (Daily Star).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling