- Mourinho villig til å bla opp stor sum for Spurs-duo

Her er tirsdagens ryktebørs.

ØNSKET I MANCHESTER: Tottenham-duo Danny Rose og Kyle Walker er i storform. Det skaper interesse. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix
ØNSKET I MANCHESTER: Tottenham-duo Danny Rose og Kyle Walker er i storform. Det skaper interesse. Foto: AP Photo/Matt Dunham/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(FourFourTwo): Ny dag. Nye rykter. Martin Ødegaard ble Heerenveen-spiller i dag, og i England rører det seg også skal vi tro engelske tabloider.

Vi starter med London-klubben Tottenham, som kan bli lokket med store pengesummer for å gi slipp på backene Danny Rose og Kyle Walker. Det er The Sun som melder at både Manchester United og Manchester City ønsker backene, som nylig har skrevet under nye kontrakter med Spurs.

Det er nok lite som tyder på at manager Pochettino ønsker å slippe sine juveler, men penger snakker som kjent i fotball. Tabloidavisa mener at José Mourinho skal være villig til å betale rundt 600 millioner kroner for duoen. Pep Guardiola og City har tidligere vært linket til backene.

En annen London-klubb, West Ham, skal være svært interessert i Brentford-spiss Scott Hogan. Etter å ha fått avslått et bud på snaut 100 millioner kroner i forrige uke, skal The Hammers nå ha økt budet til 120 millioner kroner.

Sky Sports skriver at Hogan skal være villig til å forlate Brentford i januar for å få oppfylt Premier League-drømmen. Han står bokført med 14 mål på 26 kamper denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer