Mourinho viste fram datteren Matilde (18) på den røde løperen, og hun fikk alle til å snu seg

Prisutdeling i London.

(Dagbladet): Chelsea har ikke hatt den starten på Premier League-sesongen de fleste hadde sett for seg på forhånd.

Hovedstadsklubben har samlet beskjedne fire poeng på like mange kamper, og ligger allerede åtte poeng bak Manchester City som troner på toppen i ensom majestet.

For å få et avbrekk fra taktikkbøker og tabeller tok Chelsea-manageren Jose Mourinho med seg datteren Matilde (18) på magasinet GQs årlige galla der han var en av vertene.

- Alle snudde seg Matilde, som blir 19 senere i år, stilte opp i et antrekk av det utfordrende slaget. Noe som fikk de flestes oppmerksomhet om man skal tro den britiske avisa The Mirror.

- I årevis har han blitt kalt «The Special One», men nå ser det ut som om datteren til José Mourinho også akter å skape seg et navn. 18-åringen var med faren sin på «GQ Men of the Year awards» i London tirsdag kveld, og alle snudde seg, skriver de.

På den røde løperen innrømmet Chelsea-manageren at han bare godtok invitasjonen på grunn av datteren.

Fikk medalje Dette er riktignok ikke første gang Matilde havner i søkelyset. Tidligere i sommer ble det spekulert i at hun hadde et forhold til One Direction-medlem Niall Horan.

Dette har blitt benektet av en representant for boyband-stjerna i ettertid, men han bekreftet at de to er gode venner.

Hun ble også fanget av kameraene da faren overrakte sin Premier League-medalje til henne etter at Chelsea vant trofeet i mai. Han avslørte riktignok da at hun ikke kom til å beholde den.

- Min sønn samler på alle tingene mine, sier Mourinho ifølge engelske Independent, og sikter da til den noe yngre José Mario Jr.

- Han beholder alt. Trøyer, medaljer - han stjeler fra meg! sa Mourinho som forklaring på gesten med sitt sedvanlige glimt i øyet.

Svak start Men rent sportslig har ikke sensommeren vært noen voldsom opptur for den karismatiske portugiseren. Poengdeling mot Swansea i sesongåpningen ble fulgt av tap mot Manchester City.

I den tredje runden trodde alle at skuta var snudd da West Bromwich ble slått 3-2 i en heseblesende forestilling, men før landslagspausen ble nok en smultring i poengprotokollen mot Alan Pardews overraskelseslag Crystal Palace.

Chelsea er også laget som sparker i gang den femte serierunden kommende lørdag da de gjester Everton på Goodison Park. En kamp de må vinne om ikke de lyseblå fra Manchester skal stikke av for godt i toppen.

MATILDE: Dette er riktignok ikke første gang Matilde havner i søkelyset. Tidligere i sommer ble det spekulert i at hun hadde et forhold til One Direction-medlem Niall Horan. Foto: Daniel Deme/WENN.com/NTB Scanpix
MATILDE: Dette er riktignok ikke første gang Matilde havner i søkelyset. Tidligere i sommer ble det spekulert i at hun hadde et forhold til One Direction-medlem Niall Horan. Foto: Daniel Deme/WENN.com/NTB Scanpix Vis mer