YDMYKET: Chelsea ble ydmyket på Stamford Bridge, da Crystal Palace vant. Her etter Bakary Sakos scoring. Foto: NTB Scanpix
YDMYKET: Chelsea ble ydmyket på Stamford Bridge, da Crystal Palace vant. Her etter Bakary Sakos scoring. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mourinho ydmyket av Crystal Palace på eget gress

Står med kun én seier på fire kamper.

• Chelsea - Crystal Palaca 1-2 (0-0)

(Dagbladet): José Mourinho har ikke hatt noen god åpning på sesongen med Chelsea. Før ettermiddagens kamp mot Crystal Palaca lød fasiten slik: Ett tap, en uavgjort, og en seier.

Så glad ble Chelsea-manageren etter søndagens seier mot West Bromwich at han bøyde seg ned, og sang inn i mikrofonen som tar opp stadionlyd til TV-sendinga.

Men i dag var det ikke like mye glede å spore hos portugiseren, som måtte seg laget bli ydmyket hjemme mot Crystal Palace.

- Det skulle ha endt uavgjort, selv om det også er et dårlig resultat, sier den lite blide manageren etter dagens tap. Gratulerer til Palace, det er et fantastisk resultat for dem, og en god prestasjon, sier Mourinho til BBC.

Palace i ledelsen Begge lag hver sin store sjanse i de første 45 minuttene på Stamford Bridge, uten at det ble notert noe i målprotokollen.

Over i andre omgang slet Chelsea offensivt, og det var Crystal Palace ved Bakary Sako - før samme mann sendte Palace i føringa i det 65. minutt.

Etter en flott opprulling endte ballen hos Sako, som fikk det første skuddforsøket blokkert, men på det andre forsøket ble det uttelling for Palace-spilleren.

FRUSTRERT: Frustrasjonen tok overhånd for José Mourinho mot slutten av kampen. Foto: NTB Scanpix
FRUSTRERT: Frustrasjonen tok overhånd for José Mourinho mot slutten av kampen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rett etter å ha havnet under byttet Mourinho innpå Radamel Falcao, og tok ut Willian.

To stupheadinger Til tross for at Falcaos tjenester ikke lenger er ønsket på det colombianske landslaget, så viste byttet seg å være lure slaget.

I det 79. minutt stuheadet Falcao inn utlikninga for Chelsea, etter innlegg fra Pedro.

Men Mourinho skulle ikke få puste lettet ut særlig lenge, for bare to minutter senere gikk Crystal Palace på ny i føringa. Også 1-2-scoringa kom på stupheading, signert Joel Ward.

Chelsea presset på de gjenværende minuttene på Stamford Bridge, men Alan Pardews gutter sto heroisk imot.

Crystal Palace har med seieren økt avstanden til Chelsea til fem poeng på tabellen, og ligger på en foreløpig andreplass.

AVGJORDE: Joel Ward fastsatte resultatet til 2-1 til Crystal Palace. Foto: NTB Scanpix
AVGJORDE: Joel Ward fastsatte resultatet til 2-1 til Crystal Palace. Foto: NTB Scanpix Vis mer