Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinhos feiring forvirrer fansen: - Ser alvorlig deprimert ut

- Den dagen jeg ikke blir emosjonell, er det bare å gå hjem.

AVMÅLT: José Mourinho så ikke ekstremt begeistret ut da Manchester United feiret gull. Foto: AFP PHOTO / Ian KINGTON/NTB Scanpix
AVMÅLT: José Mourinho så ikke ekstremt begeistret ut da Manchester United feiret gull. Foto: AFP PHOTO / Ian KINGTON/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): - De kan feire hele veien hjem til Manchester.

Det sa Kenneth Fredheim i etterkant av Manchester Uniteds 3-2 seier mot Southampton. Den eneste som ikke så ut til å følge Eurosport-kommentatorens råd var José Mourinho.

Mens kaptein Wayne Rooney jublet, matchvinner Zlatan Ibrahimovic strak ut hendene og Paul Pogba danset vilt rundt, så Manchester Uniteds trener rimelig ubeveget ut etter seieren i ligacupen.

- Han er en vinnertype, slo Eurosports kommentatorer fast om portugiserens totalt fraværende smil.

Reagerte på Mourinho

Også andre reagerte på suksesstrenerens feiring. På Twitter lurer en på om portugiseren har tenkt å smile denne sesongen, mens en annen skriver følgende:

- Noe er galt med Mourinho. Jeg tror at noe som har skjedd med ham, han ser alvorlig deprimert ut.

Seieren mot Southampton ga José Mourinho hans fjerde seier i ligacupen. Ingen trenere har vunnet turneringen flere ganger.

DÅRLIGE VITSER: Manchester United-boss Jose Mourinho blir utfordret i forbindelse med Channel 4s kampanje for å samle inn penger til kreftsaken. Video: Channel 4 Vis mer

Emosjonell trener

Selv omtaler han øyeblikket som et emosjonelt et.

- Det er ikke lett å vinne titler, og når det skjer, begrenser det presset på meg som trener. Så ja, dette var en kamp der jeg følte på presset, sa Mourinho, ifølge The Telegraph.

- Den dagen jeg ikke blir emosjonell, er det bare å dra hjem, la treneren til.

Den tidligere Chelsea-treneren er den første som har vunnet et trofé med Manchester United i sin første sesong.

Jevnt oppgjør

Mourinho omtaler kampen som en vanskelig en. Lenge så det ut som at Southampton skulle ta trofeet hjem, godt hjulpet av en iskald Manolo Gabbiadini.

- Southampton er tilbake, sa kommentatoren til Eurosport da stillingen lød 2-1, noe som ga den italienske landslagsspissen ytterligere blod på tann.

Den forhenværende Napoli-spissen ordnet også 2-2, før Zlatan Ibrahimovic avgjorde oppgjøret. Det fikk Eurosports kommentatorer til å gå av hengslene.

-Man kan ikke skrive disse manusene, men selvfølgelig er det han, sa Kenneth Fredheim.

- Vipper Gabbiadini ned fra tronen som «man of the match», mente Bengt Eriksen om det kraftfulle hodestøtet som ga José Mourinho sitt første trofé med Manchester United.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media