OPERERT: Barcelona-sjef Pep Guardiolas assistent Tito Vilanova måtte operere bort en svulst i halsen. Vilanova er mannen som fikk en José Mourinho-finger i øyet da Real Madrid og Barca møttes i august.Foto: SCANPIX/AFP/LLUIS GENE
OPERERT: Barcelona-sjef Pep Guardiolas assistent Tito Vilanova måtte operere bort en svulst i halsen. Vilanova er mannen som fikk en José Mourinho-finger i øyet da Real Madrid og Barca møttes i august.Foto: SCANPIX/AFP/LLUIS GENEVis mer

Mourinhos finger-offer måtte hasteopereres

Barca-assistent Tito Vilanova fjernet svulst i halsen.

Barcelonas assistenttrener Tito Vilanova har gjennomgått en operasjon for å fjerne en svulst i halsen, opplyser den spanske storklubben.

42-årige Vilanova er Pep Guardiolas høyre hånd siden sistnevnte overtok treneransvaret i Barcelona i 2008. Han regnes som en viktig grunn til klubbens suksess de siste årene.

Assistenttreneren ble i all hast innlagt på sykehuset Vall d'Hebron i Barcelona. Der fikk han fjernet en svulst på en spyttkjertel i halsen.

Vilanova reiser ikke med Barcelona-troppen til Milano for mesterligamøtet med Milan onsdag. Det er foreløpig usikkert hvor lenge han blir borte fra jobben.

(NTB)