Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinhos flørt med Steven Gerrard

Vil beholde ham i Premier League.

NY TONE: Chelsea-manager José Mourinho ønsker at Steven Gerrard skal fortsette å spille i Premier League. Her holder han ballen unna Liverpool-kapteinen på Anfield forrige sesong. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES/NTB Scanpix
NY TONE: Chelsea-manager José Mourinho ønsker at Steven Gerrard skal fortsette å spille i Premier League. Her holder han ballen unna Liverpool-kapteinen på Anfield forrige sesong. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er en kjent sak at Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal spille i USA til sommeren for å spille i LA Galaxy. Det er noe Chelsea-manager José Mourinho misliker.

Han fikk spørsmål om hva han syns om at Steven Gerrard ikke blir å finne i den engelske toppdivisjonen neste sesong, etter at lagene hadde spilt 1-1 i ligacupens første semifinale.

- Jeg er ikke glad for at han drar. Jeg skulle ønske Premier League holdt på de beste spillerne og jeg mener han har kvalitetene til å spille i Premier League, sier Mourinho til 5 live.

Utlån? Når radiokanalens reporter Julliette Ferrington foreslo at Mourinho kunne ta en prat med Gerrard, for å overtale ham til å bli i Premier League, svarte han:

- Eller hente ham på lån?

Det er vanlig at spillere som spiller i USA drar på lån til Europa. Frank Lampard i Manchester City er et eksempel på dette.

Liverpool-direktør Ian Ayre har tidligere uttalt at det er «tenkelig» at Liverpool får låne Steven Gerrard tilbake allerede januar neste sesong. Kanskje de får kamp av Chelsea?

Ble ikke hørt Mourinho har tidligere innrømmet at han forsøkte å hente Steven Gerrard til Chelsea helt tilbake i 2005.

Chelsea-manageren gikk ut før gårsdagens kamp og ba Chelsea-fansen legge vekk sanghetsen mot Liverpool-kapteinen. Sangen går på den famøse situasjonen da Steven Gerrard sklei og mistet ballen til Demba Ba da Liverpool kjempet om ligagull.

Portugiserens bønn ble ikke hørt, og det tok under ett minutt før bortefansen var i full gang med den karakteristiske sangen.