Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mourinhos gest rørte Gazza

Kalte Gazza «The Special One» og ga ham billetter foran kveldens storkamp.

PÅ PLASS: Tottenham-legenden Paul Gascoigne er på plass på Santiago Bernabeu i kveld. Jose Mourinho fikset billettene. Foto: STELLA PICTURES
PÅ PLASS: Tottenham-legenden Paul Gascoigne er på plass på Santiago Bernabeu i kveld. Jose Mourinho fikset billettene. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Fotballstudio 20.45: Real Madrid - Tottenham, Internazionale - Schalke

(Dagbladet): Real-trener Jose Mourinho har mange ansikter. Han er kjent som en notorisk oppvigler og en som ikke går av veien for å skjelle ut dommere og motstandere, men viser også storsinnethet selv etter sure tap.

Etter å ha tapt sin første hjemmekamp i serien på ni år (!) mot Sporting Gijon lørdag, tok han turen innom motstanderens garderobe og gratulerte samtlige motspillere - selv om han har ligget i konstant ordkrig med Gijons manager Manuel Preciado hele sesongen. Blant annet har Mourinho beskyldt ham for å tape med vilje mot Barcelona.

Håper Tottenham lykkes Foran kveldens storkamp i Champions League mellom Real Madrid og Tottenham, har Mourinho vist at humøret er på topp til tross for at La Liga i realiteten allerede er tapt til Barcelona og at han nærmest må ta Real til Champions League-finalen for å rette på inntrykket i sin første sesong i klubben.

Pressekonferansene har blitt brukt til å skryte av Harry Redknapp:

- Redknapp er min venn. Det er alltid hyggelig å være sammen med venner. Han sier pene ting om meg, og jeg sier pene ting om ham. Det er normalt. Men seriøst, den jobben han gjør i Tottenham - han trenger ikke at jeg er snill mot ham. Hvis ikke vi når finalen, håper jeg Tottenham gjør det, sa Mourinho.

Det siste er kanskje ikke veldig kontroversielt, vinneren av Real Madrid og Tottenham møter Barcelona eller Shaktar Donetsk i semifinalen.

Gest til Gazza Paul «Gazza» Gascoigne er en annen som har fått føle Mourinhos Dr. Jekyll-side. Gazza er æresgjest på Bernabeu i kveld og da han meldte sin ankomst på stadion, lå det en liten konvolutt fra Mourinho og ventet på ham.

På konvolutten fra Mourinho til Gazza sto det «To the Special One» - som en hentydning til Mourinhos selverklærte tittel «The Special One».

Inni konvolutten lå det billetter til Mourinhos private boks på stadion, der det forhåpentligvis er alkoholfrie alternativer for Gascoigne, som er like kjent for skandalene sine som de fantastiske årene han hadde i Tottenham på 90-tallet.

GODT HUMØR: Jose Mourinhos humør har vært strålende siden hans første hjemmetap i serien på ni år. Her gliser han under pressekonferansen, der han hyllet Harry Redknapp. Foto: REUTERS/Juan Medina/Scanpix
GODT HUMØR: Jose Mourinhos humør har vært strålende siden hans første hjemmetap i serien på ni år. Her gliser han under pressekonferansen, der han hyllet Harry Redknapp. Foto: REUTERS/Juan Medina/Scanpix Vis mer

- Det var overraskende og svært gledelig, sier Gazza til Daily Mail.

Mourinho - Redknapp 5-0 Real Madrid og Tottenham har kun møtt hverandre to ganger tidligere. Real Madrid vant på White Hart Lane i UEFA-cup-kvartfinalen i 1985, mens returkampen endte 0-0. Tottenham var forøvrig regjerende mestere og Real Madrid gikk videre og vant turneringen.

Mourinho og Redknapp har møtt hverandre fem ganger tidligere og portugiseren har vunnet samtlige kamper. Først da Redknapp var Southampton-trener, så fire kamper i perioden han var i Portsmouth.

Antatte lagoppstillinger
Real Madrid (4-2-3-1): Casillas - Marcelo, Pepe, Carvalho, Ramos - Khedira, Alonso - Di Maria, Ronaldo, Özil - Adebayor.

Tottenham (4-4-1-1): Gomes - Assou-Ekotto, Gallas, Dawson, Corluka - Bale, Sandro, Modric, Lennon - Van der Vaart - Crouch.

FEM TAP: Harry Redknapp har møtt Mourinho fem ganger tidligere, samtlige kamper har endt med tap. Nå skal det sies at Tottenham er et bedre lag enn Southampton og Portsmouth. Foto: EPA/GUSTAVO CUEVAS/SCANPIX
FEM TAP: Harry Redknapp har møtt Mourinho fem ganger tidligere, samtlige kamper har endt med tap. Nå skal det sies at Tottenham er et bedre lag enn Southampton og Portsmouth. Foto: EPA/GUSTAVO CUEVAS/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media