Jose Mourinho vil være tilbake i juni

Mourinhos knallharde krav til ny klubb

José Mourinho har fortsatt ikke fått seg ny jobb etter at han fikk sparken i Manchester United før jul.

VIL HA NY JOBB: Jose Mourinho er på jobbjakt. Han hevder han har fått flere tilbud som han har sagt nei til. Foto: SEBASTIEN BOZON / AFP
VIL HA NY JOBB: Jose Mourinho er på jobbjakt. Han hevder han har fått flere tilbud som han har sagt nei til. Foto: SEBASTIEN BOZON / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå har portugiseren gitt seg selv en frist. Ifølge The Independent er Mourinho (56) krystallklar på at han ønsker å være tilbake i gamet innen juni.

- Det jeg tenker, er at jeg skal være tilbake i juni. Da er jeg i en klubb foran sesongoppkjøringen, sier Mourinho i et intervju med BeIn Sports.

Han hevder å ha fått tre-fire jobbtilbud allerede, som han har takket nei til.

- Jeg vet hva jeg ikke ønsker, og det er grunnen til at jeg har sagt nei. Jeg vet også hva jeg vil, ikke når det gjelder en spesifikk klubb, men hva jeg ønsker av jobben. Og det venter jeg på, sier Mourinho.

Høye krav

Portugiseren hevder at det ikke er noe han savner akkurat nå, og mener han vil komme tilbake i fotballen bedre forberedt enn noensinne.

Ifølge nyhetsbyrået AFP setter portugiseren noen knallharde krav til sin nye klubb. Han skal ønske at laget spiller på aller høyeste nivå, og at de kan være kapable til å vinne Champions League.

Dagbladet har tidligere omtalt Mourinhos jobbjakt.

- Jeg vil unngå å havne i interne konflikter. Jeg vil ha empati internt. Da blir konfliktene på banen, og du konfronterer heller laget som vil stjele poeng fra deg, sier Mourinho.

- Jeg vil jobbe med folk jeg elsker, folk jeg har lyst til å jobbe med, som har de samme ideer som meg. Slik var det i Inter, og slike klubber finnes. Vanligvis er det en veldig viktig del av en suksessrik klubb.

Ekspert

Det var altså rett før jul at Jose Mourinho fikk sparken i Manchester United. Klubben har enn så lenge hentet inn en midlertidig manager, Ole Gunnar Solskjær, før de bestemmer seg for hvem som skal få jobben permanent etter sesongen er over.

Flere britiske aviser - deriblant The Times - meldte på nyåret at Mourinho er «kneblet» fra å snakke om United.

- Mourinho vil få mindre penger av kringkastingsselskapet på grunn av begrensningene som er lagt på ham, skriver avisa.

Han har nemlig vært ekspert for BeIn Sports og sendingene som går i Midtøsten og Nord-Afrika.

The Times melder at Mourinho vil få 60 000 pund - eller 660 000 kroner - per kamp han er ekspert i for beIN Sports. Dette er angivelig langt mindre enn det han fikk for fem dagers jobb under fotball-VM i Russland i sommer. Da skal han ha fått elleve millioner kroner av kanalen Russia Today.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer