TILBAKE:  Christiano Ronaldo trente med resten av Real Madrid-spillerne i dag og vil ta en del i morgendagens semifinale. Foto: AFP / PATRIK STOLLARZ
TILBAKE: Christiano Ronaldo trente med resten av Real Madrid-spillerne i dag og vil ta en del i morgendagens semifinale. Foto: AFP / PATRIK STOLLARZVis mer

Mourinhos største stjerne er friskmeldt før storkamp

Ute etter revansj.

(Dagbladet) Real Madrid gikk på et sjokktap da Lewandowski og Borussia Dortmund ydmyket hovedstadlaget. I morgen trenger laget alle sine største stjerner i toppslag for å snu kampen.

Den største av de alle, Christiano Ronaldo, har slitt med en lårskade den siste uken. Portugiseren sto over helgens kamp mot Atletico Madrid, og har trent alene inn mot storoppgjøret.

Klar Men under dagens pressekonferanse bekreftet Jose Mourinho at hans største stjerne vil ha en rolle under morgendagens kamp.

- Christiano er OK, men Arbeloa og Marcelo er skadet, sier Mourinho til Uefa.com

Da kom det spørsmål fra salen om det betydde at C.Ronaldo kom til å spille.

- Ja, jeg kan bekrefte at Ronaldo spiller tirsdagens returkamp mot Borussia Dortmund, fortsatte Mourinho på pressemøtet. Den karismatiske treneren har ikke gitt opp drømmen om en finalebillett til Wembley.

- Det er bare fotball og alt er mulig. Vi må kose oss ute på banen selv om vi er i en vanskelig situasjon. Vi må spille kampen minutt for minutt og mål etter mål til kampens siste krampetak, fortsetter Mourinho.

Revansj Sergio Ramos var flau etter 4-1 tapet forrige uke. Det er ikke hverdagskost for de spanske stjernene å bli knust.

- Vi vil ha revansj. Vi har dårlig minner fra den første runden, og vi vil spille. Fansen vil støtte oss fra første spark, men det vil ikke hjelpe oss noe hvis vi ikke er fokusert på kampen, sier Ramos til Uefas hjemmeside.

Og for Ramos er det alfa og omega at alle spillerne er på fra start.

- Vi så alle hva som skjedde i den første kampen. Resultatet i Dortmund var rettferdig. Vi har ingenting å si når vi taper slik vi gjorde sist uke, sier forsvarsspilleren.

Men det blir tøft for Real Madrid å snu kampen. Deportivo La Coruna har rekorden for den største snuoperasjonen i turneringens historie da de snudde et 1-4 tap borte mot AC Milan til en 4-0 seier hjemme uken etter. Det skjedde i 2004.