SYRLIG: José Mourinho (54) møtte pressen etter 3-0-seieren over Vålerenga på Ullevaal. Her fikk Manchester United-manageren spørsmål om et utspill fra Chelsea-manager Antonio Conte. Mourinhos svar vekker oppsikt. Video: NTB Scanpix Vis mer Vi... Vis mer

Vålerenga - Chelsea

Mourinhos syrlige Oslo-kommentar om Chelsea-treneren går verden rundt

Siktet til Antonio Contes hårtransplantasjon.

Vålerenga - Manchester United 0-3

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga ble grei skuring for José Mourinho (54) og Manchester United søndag kveld. 3-0 var en komfortabel seier, og det kunne glatt vært mer hvis stjernegalleriet hadde «orket» å sette inn et par gir til.

Rundt 25 minutter etter kampen ankom Mourinho en pressekonferanse på Ullevaal stadion. Han slo fast at Galatasaray bare kan glemme Marouane Fellaini. Og han ønsket veldig at Nemanja Matics overgang fra Chelsea til Manchester United skulle gå i boks.

Pressekonferansen varte i cirka seks minutter. Et lite stykke ut i seansen ble Mourinho konfrontert med en uttalelse fra Chelsea-manager Antonio Conte (47). Italieneren erklærte nylig at klubben - den regjerende seriemesteren - måtte unngå «en ny Mourinho-sesong». Han siktet til sesongen 2015-2016, året etter at Chelsea tok seriegull.

Fikk sparken

Bare fire måneder etter at han skrev under på en ny fireårskontrakt, fikk Mourinho sparken i Chelsea i desember 2015. Dette skjedde etter ni tap på 16 kamper i Premier League. Klubbens fall var et grandiost sjokk.

FØR OG NÅ: Antonio Conte har fått rettet opp noen glisne felt på toppen gjennom en hårtransplantasjon.
FØR OG NÅ: Antonio Conte har fått rettet opp noen glisne felt på toppen gjennom en hårtransplantasjon. Vis mer

På pressekonferansen på Ullevaal ble Mourinho konfrontert med Contes uttalelse og begrepet «en ny Mourinho-sesong», som åpenbart var negativt ladet.

Se hendelsen i videoen øverst i saken.

- Jeg vet ikke. Jeg kunne svart på mange forskjellige måter. Men jeg vil ikke miste håret ved å snakke om Antonio Conte, sa Mourinho og tok seg til håret.

På Youtube

Mourinhos svar er allerede lagt ut på Youtube, og er vinklingen på flere nettaviser verden rundt. Conte og Mourinho er ikke verdens beste venner.

Det er en kjent sak at Conte har gjennomgått en hårtransplantasjon, noe som er et ømtålig tema for mange menn. Mourinho visste derfor hvor han skulle vri kniven i går kveld, på spørsmålet fra en engelsk journalist.

Portugiseren er desperat etter å få United tilbake på tronen i Premier League. Hvis avtalen med Matic går i boks, har United handlet for nærmere 146 millioner pund denne sommeren. Det er det samme som 1,5 milliarder kroner.

Manchester United reiste tilbake til England i går kveld. Onsdag venter Sampdoria i Dublin.