Mourinhos tøffe sommer: Flere offentlige konflikter

José Mourinho har vært i flere interne konflikter siden sommeren startet. Her er de største.

KREVENDE TID: José Mourinho har hatt en turbulent sommer. Her er han med Phil Jones, som han har kritisert offentlig. Foto: Matt McNulty/Sportimage/NTB Scanpix
KREVENDE TID: José Mourinho har hatt en turbulent sommer. Her er han med Phil Jones, som han har kritisert offentlig. Foto: Matt McNulty/Sportimage/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

José Mourinho (55) stjeler ofte overskrifter og er ikke redd for å si det han mener, noe som også skaper konflikter.

Portugiseren har ved flere anledninger de siste månedene havnet i offentlige diskusjoner med spillere og ledere internt i Manchester United, noe som har fått mange til å spørre seg om manageren ikke vil lede klubben når Premier League-sesongen avsluttes i mai.

I øyeblikket er det klart lavest odds hos bookmakerne på at Mourinho vil bli den første manageren til å forlate jobben sin som manager i Premier League.

Det har lenge vært snakket om José Mourinhos vanskelige tredjesesong, som ved flere anledninger har beseglet 55-åringens skjebne. Det skjedde to ganger i Chelsea og i Real Madrid at han måtte forlate posten i sin tredje sesong,

Nå som han er inne i den tredje sesongen med Manchester United, ser vi litt nærmere på noen av de største overskriftene Mourinho har skapt som følge av krangling med egne spillere og ledere.

28. juli: Martial forlater treningsleir

Forholdet mellom Anthony Martial og José Mourinho virker ikke å være det beste. Allerede i juni kom meldingen fra Martials agent om at det franske stjerneskuddet ønsker å forlate Manchester United, på grunn av mangelen på spilletid. Forholdet mellom Mourinho og Martial ble ikke bedre da franskmannen forlot Manchester Uniteds treningsleir i sommer, for å være vitne til sønnens fødsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer