Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Movistar-hjelper til sykehus etter tilskuerkrasj

Pådro seg flere bruddskader.

MAKS UFLAKS: Jonathan Castroviejo (til venstre) kolliderte med en tilskuer på vei mot lagbussen etter siste etappe av Algarve rundt. Her er han avbildet sammen med Nairo Quinatna i en annen sammenheng.  FOTO: AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
MAKS UFLAKS: Jonathan Castroviejo (til venstre) kolliderte med en tilskuer på vei mot lagbussen etter siste etappe av Algarve rundt. Her er han avbildet sammen med Nairo Quinatna i en annen sammenheng. FOTO: AFP PHOTO/ JOSE JORDAN Vis mer

(procycling.no): Jonathan Castroviejo fikk en dårlig avslutning på fjorårssesongen, etter at han ble påkjørt av en bil under trening. Den nye sesongen startet langt bedre.

Baskeren imponerte tidvis under Algarve rundt, og ble blant annet sjettemann på tempoetappen.

Han gjorde også en oppofrende innsats som hjelperytter for Ion Izagirre. Movistar-kapteinen ble andremann i sammendraget.

Vel i mål - så gikk det galt Etter målgang på toppen av Malhao skulle 28-åringen sykle ned igjen til lagbussen ved foten av fjellet.

På vei nedover kolliderte han med en tilskuer som var opptatt med å sikre seg en av de andre rytternes vannflasker.

Baskeren gikk i asfalten og klaget etter uhellet over smerter i nakken.

Brudd i nakkevirvel Mandag formiddag kunne biciclismo.com fortelle at Castroviejo hadde pådratt seg brudd i den sjette nakkevirvelen. I tillegg hadde underarmsbenet røket.

Den uheldige syklisten er nå innlagt på sykehus i den portugisiske byen Faro.

Derfra kan han virke farvel til de resterende rittene denne vårsesongen.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no!