Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mowinckel bukket under for presset: - En dårlig dag på jobben

Skuffet.

BOM: Det ble en skuffende dag på jobben for Ragnhild Mowinckel da jentene startet VM med super-G i Beaver Creek. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
BOM: Det ble en skuffende dag på jobben for Ragnhild Mowinckel da jentene startet VM med super-G i Beaver Creek. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer

BEAVER CREEK (Dagbladet): Etter gårsdagens imponerende utfortrening var det knyttet stor spenning til hva Ragnhild Mowinckel ville levere i kvinnenes super-G, men det ble raskt klart at det ikke gikk veien.

22-åringen fra Molde kom på startnummer åtte, og selv før storfavorittene satte utfor Raptor-løypa var hun langt bak.

- Det var ikke så gøy i dag. Jeg hadde mye større forhåpninger til meg selv, og super-G er egentlig en disiplin jeg er bedre i enn utfor. Jeg tror rett og slett tankene tok meg, sier hun til et samlet norsk pressekorps etter målgang.

Skuffet Og nedover bakken var det tydelig at hun ikke hadde samme flyt som i går. Både hundredeler, tideler og sekunder raste avsted, og i mål var hun hele 2,40 bak østerrikske Anna Fenninger.

Mowinckel forteller at hun er skuffet over egen innsats.

- Jeg klarte ikke å gjøre det så enkelt som jeg gjorde det i går. Da var skikjøringen det enkleste i hele verden. Selvsagt er jeg skuffa. Jeg vet at det her ikke er bra nok for fem flate øre, men noen ganger har du dårlige dager på jobben, sier hun.

Ingen hjemmejubel De frammøtte hadde nok håpet på lokal jubel for Lindsey Vonn som kjørte inn til ledelse fra startnummer 18, men både slovenske Tina Maze og Fenninger snek seg altså foran hjemmehåpet.

Golfkjæresten Tiger Woods var naturlig nok på plass i målområdet, men skuffelsen var lett å lese da det ble klart at Vonn ikke kunne innta det øverste trinnet på pallen.

Vonns neste mulighet kommer på fredag da jentene skal kjøre utfor. Kanskje kan Mowinckel også reise kjerringa.