Mowinckel falt stygt på trening

Fraktet bort på båre.

FALT: Ragnhild Mowinckel, her fra gårsdagens utfortrening i Soldeu i Andorra, falt stygt på dagens trening. Foto: JAVIER SORIANO / AFP/ NTB Scanpix
FALT: Ragnhild Mowinckel, her fra gårsdagens utfortrening i Soldeu i Andorra, falt stygt på dagens trening. Foto: JAVIER SORIANO / AFP/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var på dagens utfortrening før verdenscupfinalen i Soldeu-El Tarter i Andorra det gikk galt for Norges beste kvinnelige alpinist de siste årene, Ragnhild Mowinckel.

Mowinckel skal ifølge VG ha falt stygt på treningsrunden da hun mistet balansen etter et hopp, og landet i sikkerhetsnettet etter å ha falt.

Kvinnelandslagets hovedtrener, Tim Gfeller, bekrefter hendelsesforløpet overfor Dagbladet.

- Ja, hun falt etter hoppet helt på toppen av utforløypa og gikk rett i nettet. Vi vet ikke om hun er skadd eller hva, det holder det medisinske personellet på å undersøke akkurat nå, sier Gfeller til Dagbladet.

Utfortreningen ble utsatt i påvente av at Mowinckel ble fraktet bort på båre og til den lokale klinikken i Soldeu hun er på akkurat nå.

Gfeller har akkurat snakket med Mowinckel da Dagbladet når ham på telefon, og forteller at Mowinckel både er ved bevissthet og i godt humør.

- Vi vet ikke noe om skadeomfanget ennå, men det ser i hvert fall ikke ut til at det er noe galt med hodet hennes. Ragnhild er alltid ved godt mot, og det er hun nå også, men vi reiser ned til sykehuset lenger nede i dalen for å ta noen flere tester, sier Gfeller.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer