FALT: Ragnhild Mowinckel, her fra gårsdagens utfortrening i Soldeu i Andorra, falt stygt på dagens trening. Foto: JAVIER SORIANO / AFP/ NTB Scanpix
FALT: Ragnhild Mowinckel, her fra gårsdagens utfortrening i Soldeu i Andorra, falt stygt på dagens trening. Foto: JAVIER SORIANO / AFP/ NTB ScanpixVis mer

Mowinckel falt stygt på trening

Fraktet bort på båre.

Det var på dagens utfortrening før verdenscupfinalen i Soldeu-El Tarter i Andorra det gikk galt for Norges beste kvinnelige alpinist de siste årene, Ragnhild Mowinckel.

Mowinckel skal ifølge VG ha falt stygt på treningsrunden da hun mistet balansen etter et hopp, og landet i sikkerhetsnettet etter å ha falt.

Kvinnelandslagets hovedtrener, Tim Gfeller, bekrefter hendelsesforløpet overfor Dagbladet.

- Ja, hun falt etter hoppet helt på toppen av utforløypa og gikk rett i nettet. Vi vet ikke om hun er skadd eller hva, det holder det medisinske personellet på å undersøke akkurat nå, sier Gfeller til Dagbladet.

Utfortreningen ble utsatt i påvente av at Mowinckel ble fraktet bort på båre og til den lokale klinikken i Soldeu hun er på akkurat nå.

Gfeller har akkurat snakket med Mowinckel da Dagbladet når ham på telefon, og forteller at Mowinckel både er ved bevissthet og i godt humør.

- Vi vet ikke noe om skadeomfanget ennå, men det ser i hvert fall ikke ut til at det er noe galt med hodet hennes. Ragnhild er alltid ved godt mot, og det er hun nå også, men vi reiser ned til sykehuset lenger nede i dalen for å ta noen flere tester, sier Gfeller.

Vis mer