Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ragnhild Mowinckel på andreplass etter første del av kombinasjonsrennet

Mowinckel i medaljekampen

Ragnhild Mowinckel ligger på andreplass etter utfordelen av kombinasjonsrennet.

ALLTID BLID: Ragnhild Mowinckel ligger på andreplass etter utfordelen av torsdagens kombinasjonsrenn. Foto: Martin Bernett / AFP Photo / NTB Scanpix
ALLTID BLID: Ragnhild Mowinckel ligger på andreplass etter utfordelen av torsdagens kombinasjonsrenn. Foto: Martin Bernett / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

JEONGSEON (Dagbladet): Amerikanske Lindsey Vonn ligger 0,74 sekunder foran Ragnhild Mowinckel etter utfordelen av torsdagens kombinasjonsrenn.

Mowinckel tok Norges første medalje på kvinnesiden i utfor på onsdag - hennes andre sølvmedalje i løpet av OL.

- Jeg merker at jeg gjør litt flere småfeil i dag enn i går, men samtidig er resultatet veldig bra. Likevel er jeg litt mer småirritert over kjøringa, sier Ragnhild Mowinckel til Dagbladet.

MORGENGRETTEN: Se Ragnhild Mowinckel og Nina Haver-Løseth avsløre blant annet hvem av dem som er dårligst til å synge karaoke. Video: Sølve Hindhamar / Reporter: Hanne Kathrine Bratholt / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer Vis mer

- Kan gå begge veier

Slalåmdelen av dagens OL-kombinasjon starter klokka 07.00.

- Jeg skal ikke love noe. Jeg tror jeg skal kjøre slalåmen først, og så ser vi etterpå hvordan det ligger an. Slalåmdelen kan gå begge veier for meg; enten kan jeg ha dagen, eller så kan det gå dårlig, sier Mowinckel.

- Jeg har mye selvtillit, og det er bra, men det er ikke i slalåmen jeg har skaffet meg den. Jeg skal flytte beina fort, og så får vi se, fortsetter Molde-jenta.

- Vonn favoritt

Sveitsiske Michelle Gisin ligger tre hundredeler bak den norske jenta, mens slalåmesset Mikaela Shiffrin ligger 1,24 sekunder bak.

Mowinckel lanserer de to, sammen med leder Lindsey Vonn, som favoritter.

- Shiffrin. Hun er ikke så langt bak, så hun blir farlig. Gisin er også en habil slalåmkjører, og selvfølgelig Lindsey Vonn. Hun har et stort forsprang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!