Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mowinckel med etterlengtet opptur

Ragnhild Mowinckel fikk en etterlengtet opptur med tiendeplass i Super G-rennet i St. Moritz lørdag. Jasmine Flury sikret sveitsisk dobbeltseier på hjemmebane.

OPPTUR: For Ragnhild Mowinckel. Foto: NTB Scanpix
OPPTUR: For Ragnhild Mowinckel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ragnhild Mowinckel var langt bak teten i Super G-rennet i Lake Louise forrige helg. Mowinckel satte utfor som nummer ti, men var aldri i nærheten av å blande seg inn i tetstriden.

Mowinckel fulgte opp med å kjøre ut i fredagens superkombinasjon i St. Moritz, men i Super G-rennet dagen etter viste den norske jenta bedring.

25-åringen holdt følge med Tina Weirather i avslutningen og endte litt over sju tideler bak tyskeren. Den norske jenta la flere sterke navn bak seg.

Da om lag 40 løpere hadde fullført lå Mowinkel som nummer ti.

Weirather så ut til å gå mot en suveren seier i St. Moritz, men det var før de to hjemmehåpene Jasmine Flury og Michelle Gisin satte utfor.

Gisin snek seg først seks hundredeler foran Weirather fra startnummer 12, før lagvenninnen Flury kjørte inn til ny bestetid to startnummer senere, et tidel foran Gisin.

Flury tok sin første verdenscupseier, og med Gisin på annenplass ble det en populær dobbeltseier til Sveits på hjemmebane.

Lindsey Vonn fullførte lørdagens Super G, men hadde tydelig smerter etter målgang. Amerikaneren skal ha blitt behandlet for en ryggskade i målområdet.

Faren hennes, Alan Kildow, sier til AP i en kommentar at hun er «ok».

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!