Nytt toppresultat av Mowinckel

Mowinckel med ny sterk super-G

Mowinckel nummer seks da Anna Veith vant.

GOD HELG: Ragnhild Mowinckel fulgte opp gårsdagens tredjeplass med en sterk sjetteplass i Super-G i Val d'Isére. Foto: REUTERS/Christian Hartmann/NTB scanpix
GOD HELG: Ragnhild Mowinckel fulgte opp gårsdagens tredjeplass med en sterk sjetteplass i Super-G i Val d'Isére. Foto: REUTERS/Christian Hartmann/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Annonse

Ragnhild Mowinckel klarte ikke kopiere lørdagens pallplass i søndagens super-G-renn i Val d'Isère, men ble nummer seks i verdenscupen i Frankrike.

Kvinnenes super-G i Frankrike måtte utsettes på grunn av arbeid i løypa, men kom etter hvert i gang.

Ragnhild Mowinckel kjørte offensivt og sterkt i lørdagens super-G-renn i Val d'Isère. En imponerende tredjeplass sikret henne debuten på verdenscuppallen.

Den norske jenta drømte om å kopiere bragden da de skulle kjøre et nytt super-G-renn søndag, men klarte ikke få ut det samme på dag to.

Mowinckel kjørte i mål 1,01 sekunder bak østerrikske Anna Veith, som til slutt stakk av med seieren. Tina Weirather fra Liechtenstein tok andreplassen, mens italienske Sofia Goggia ble nummer tre.

Lørdagens vinner, fartsdronningen Lindsey Vonn fra USA, trakk seg ikke lenge før start i Frankrike søndag.

- Uheldigvis kjører jeg ikke i dag. Kneet er litt sårt etter i går, så for å være på den sikre siden gir jeg kroppen min litt hvile. Mitt fokus er på OL, så jeg trenger ikke risikere noe ekstra nå. Drar uansett hjem glad etter min seier i går, skrev Vonn på Twitter.

Sist helg måtte den svært meritterte amerikaneren trekke seg fra verdenscuprennet i St. Moritz med en ryggskade.

Mowinckel var eneste norske deltaker i søndagens renn.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer