Ragnhild Mowinckel på fjerdeplass etter første omgang

Mowinckel øyner pallen i Lenzerheide

Ragnhild Mowinckel kjørte ikke optimalt, men kjemper likevel om en ny pallplass i storslalåm. Hun er nummer fire før finaleomgangen i sveitsiske Lenzerheide.

I KAMPEN: Ragnhild Mowinckel øyner pallplass etter at hun ble nummer fire i første omgang i Lenzerheide. Foto: Alessandro Trovati / AP Photo / NTB Scanpix
I KAMPEN: Ragnhild Mowinckel øyner pallplass etter at hun ble nummer fire i første omgang i Lenzerheide. Foto: Alessandro Trovati / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Molde-alpinisten er 1,31 sekunder bak den franske lederen Tessa Worley i lørdagens verdenscuprenn. Det skiller bare seks hundredeler opp til Federica Brignone fra Italia på tredjeplass. Mowinckel har fra før to pallplasser i verdenscupen.

Nina Haver-Løseth fikk derimot en tung nedtur i den sveitsiske skimetropolen. Hun ble dratt ned etter en rotasjon og skled tidlig ut av løypa. 28-åringen var tydelig irritert på seg selv.

Haver-Løseth har i vinter slitt med mye stang ut og beskjedne plasseringer. Lørdag kjørte hun ut for fjerde gang denne sesongen.

Storslalåmløypa i Lenzerheide er svært kraftanstrengende. I første omgang måtte løperne kjempe hardt på et isete underlag. I tillegg var det bratte åpningspartiet av det brutale slaget. Mowinckel var derfor ikke alene om å få en seig start.

Store framskritt

25-åringen var bak med 65 hundredeler ved første mellomtid. Der og da virket det i overkant mye, men tiden skulle senere vise seg ikke å være så ille likevel. USAs alpindronning Mikaela Shiffrin var til sammenligning over sekundet bak Worley på samme sted i bakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer