Mowinckel nær pallen etter første omgang

Mowinckel øyner pallen i Slovenia

Ragnhild Mowinckel er langt bak ledende Mikaela Shiffrin, men henger med i pallkampen i kvinnenes verdenscuprenn i storslalåm i slovenske Kranjska Gora.

NÆR PALLEN: Ragnhild Mowinckel er nummer fire etter første omgang i Kranjska Gora. Foto: GEPA/Bildbyrån
NÆR PALLEN: Ragnhild Mowinckel er nummer fire etter første omgang i Kranjska Gora. Foto: GEPA/Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Molde-alpinisten ligger på fjerdeplass før finaleomgangen. Hun er 1,68 sekunder bak USA-stjernen Shiffrin. Det skiller derimot bare 33 hundredeler opp til østerrikske Stephanie Brunner på tredjeplass. Shiffrin leder storslalåmrennet 0,86 sekund foran Tessa Worley fra Frankrike.

Mowinckel tapte mye tid fra start, og ved første mellomtid lå hun dårligst an av de ni første løperne. Men 25-åringen fikk opp dampen og avsluttet solid.

Ustabilt

Nina Haver-Løseth har ikke fått det til å fungere denne sesongen. Det klaffet heller ikke helt i lørdagens første omgang i Slovenia. Spjelkavik-alpinisten ligger på 13.-plass og er 2,18 sekunder bak ledertiden.

Med startnummer åtte la Haver-Løseth seg inn på nest sisteplass da hun var i mål.

Hun har en femteplass som sitt beste resultat i verdenscupen hittil i vinter. Den kom under storslalåmen i Courchevel like før jul. Ellers har det vært mye stang ut og høyst beskjedne plasseringer.

Så vidt utenfor

Kristin Lysdahl endte på 31.-plass. Det var akkurat ikke nok til å ta seg til finaleomgangen. Hun så avansementet ryke med fem hundredeler. Lysdahl var i mål 3,54 sekunder bak Shiffrin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer