LÅ AN TIL GOD RESULTAT: Ragnhild Mowinckel utvikler seg i løypa fra gang til gang. Foto: EPA / CHRISTIAN BRUNA / NTB Scanpix
LÅ AN TIL GOD RESULTAT: Ragnhild Mowinckel utvikler seg i løypa fra gang til gang. Foto: EPA / CHRISTIAN BRUNA / NTB ScanpixVis mer

Alpint:

Mowinckel svært nære karrierebeste i utfor

Var fornøyd. Så sank hun nedover på lista.

(Dagbladet): Ranghild Mowinckel havner som regel rundt 20. plass i kvinnenes utfor. I dag klatret hun noen plasser, og endte til slutt på en 15. plass i italienske Cortina d'Ampezzo.

Da Mowinckel kjørte i mål kom hun inn som nummer tolv. Hadde det holdt seg, ville det vært karrierebeste for ungjenta. Hun har en 14. plass i utfor som sin beste plassering.

Suverene Lara Gut stakk av med seieren i verdenscuprennet, mens Sofia Goggia tok andreplassen, 0,05 sekunder bak sveitseren. Slovenske Ilka Stuhec kapret tredjeplassen.

Mowinckel var 1,34 bak Gut.

Lindsey Vonn kjørte i sikkerhetsnettet under dagens utfor. Hun kjørte ut på samme sted som hun kjørte ut på trening i går.

Amerikaneren har vært ute med skade i flere måneder, men det så ikke ut som at det var fare for et nytt skadeavbrekk for alpinstjerna.