Alpint:

Mowinckel svært nære karrierebeste i utfor

Var fornøyd. Så sank hun nedover på lista.

LÅ AN TIL GOD RESULTAT: Ragnhild Mowinckel utvikler seg i løypa fra gang til gang. Foto: EPA / CHRISTIAN BRUNA / NTB Scanpix
LÅ AN TIL GOD RESULTAT: Ragnhild Mowinckel utvikler seg i løypa fra gang til gang. Foto: EPA / CHRISTIAN BRUNA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ranghild Mowinckel havner som regel rundt 20. plass i kvinnenes utfor. I dag klatret hun noen plasser, og endte til slutt på en 15. plass i italienske Cortina d'Ampezzo.

Da Mowinckel kjørte i mål kom hun inn som nummer tolv. Hadde det holdt seg, ville det vært karrierebeste for ungjenta. Hun har en 14. plass i utfor som sin beste plassering.

Suverene Lara Gut stakk av med seieren i verdenscuprennet, mens Sofia Goggia tok andreplassen, 0,05 sekunder bak sveitseren. Slovenske Ilka Stuhec kapret tredjeplassen.

Mowinckel var 1,34 bak Gut.

Lindsey Vonn kjørte i sikkerhetsnettet under dagens utfor. Hun kjørte ut på samme sted som hun kjørte ut på trening i går.

Amerikaneren har vært ute med skade i flere måneder, men det så ikke ut som at det var fare for et nytt skadeavbrekk for alpinstjerna.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer