TOPP TI: Ragnhild Mowinckel endte på 8. plass i Garmich-Partenkirchen. Lindsey Vonn vant rennet. Foto: AP Photo/Gabriele Facciotti
TOPP TI: Ragnhild Mowinckel endte på 8. plass i Garmich-Partenkirchen. Lindsey Vonn vant rennet. Foto: AP Photo/Gabriele Facciotti Vis mer

Ragnhild Mowinckel på 8. plass

Mowinckel topp ti da Wiles falt stygt

Lindsey Vonn er på vei mot nok en seier i verdenscupen, men det var det stygge fallet til Jacqueline Wiles som fikk mest oppmerksomhet i utforrennet i Garmisch.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vonn vant utforrennet med to hundredeler ned til italienske Sofia Goggia, mens Cornelia Hütter fra Østerrike ble treer. Ragnhild Mowinckel, som tapte mye tid mot slutten, endte på åttendeplass, 81 hundredeler bak Vonn.

Utforen ble utsatt i en periode etter at Vonns lagvenninne Jacqueline Wiles mistet kontrollen, gikk rundt og havnet i sikkerhetsnettet. Det så ut til at Wiles fikk en skikkelig smell i kneet. Hun ble fraktet vekk fra bakken i båre.

I målområdet sto Vonn og trodde knapt det hun så da Wiles falt stygt. Lederjenta reagerte sterkt, skar grimaser og fryktet trolig for lagvenninnens helse foran OL.

Mowinckel på sin side kjørte bra på toppen, men slo oppgitt ut med armene etter målgang. Mye tid forsvant nederst i den tøffe løypa i Garmisch-Partenkirchen.

Vonn tok sin seier nummer 80 i verdenscupen. Hun er bare seks seirer bak legenden Ingemar Stenmarks rekord. Svensken vant hele 86 ganger i verdenscupsammenheng.

Det er utfor i Garmisch-Partenkirchen også søndag.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer