Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Karrierebeste for Ragnhild Mowinckel

Mowinckel tre hundredeler unna sin første seier

Kjørte knallsterkt, men en liten feil ødela.

KARRIEREBESTE: Ragnhild Mowinckel kjørte inn til en andreplass i storslalåmrennet i Italia. Foto: GEPA
KARRIEREBESTE: Ragnhild Mowinckel kjørte inn til en andreplass i storslalåmrennet i Italia. Foto: GEPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ragnhild Mowinckel (25) leverte en særdeles imponerende førsteomgang i dagens storslalåmrenn i Italia. Etter første omgang ledet hun hele rennet åtte små hundredeler foran italienske Marta Bassino.

Dermed gjaldt det å levere i finaleomgangen.

25-åringen åpnet sterkt, og holdt det lille forspranget ned i bakken. Hun kjørte rett og slett forrykende og økte underveis, men dessverre glapp tre hundredeler i en liten feil i mellompartiet.

Dermed kjørte hun inn tre små hundredeler bak tyske Viktoria Rebensburg.

Likevel ingen grunn til å deppe: Det var karrierebeste for Mowinckel, og første gang hun er på pallen i et storslalåmrenn. Ikke minst er det positivt før OL.

Marta Bassino tapte til ledende Viktoria Rebensburg allerede på toppen, og kjørte inn til en tredjeplass, 88 hundredeler bak.

Fra før var 25-åringens beste plassering i verdenscupen en tredjeplass fra desember i fjor. Det i super-G-rennet i franske Val d'Isere.

Nina Haver-Løseth, Kristin Lysdahl og Kristine Gjelsten Haugen deltok også i rennet. De endte på henholdsvis 13, 25 og 28. plass.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!