Ragnhild Mowinckel på 6.-plass i Garmich

Mowinckel viser god OL-form

Lindsey Vonn sikret seg søndag helgens andre verdenscupseier i utfor, også denne gang like foran italienske Sofia Goggia. Ragnhild Mowinckel endte på 6.-plass.

6.-PLASS: Ragnhild Mowinckel kjørte godt i Garmich og endte til slutt på 6.-plass. Lindsey Vonn vant rennet. Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler
6.-PLASS: Ragnhild Mowinckel kjørte godt i Garmich og endte til slutt på 6.-plass. Lindsey Vonn vant rennet. Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Alle er ikke i mål i rennet, men de antatt beste har kjørt.

33 år gamle Vonn er i godt slag før OL. Hun slo Goggia med knapp margin i tyske Garmisch-Partenkirchen lørdag. Den amerikanske alpinstjernen fulgte opp med nok en knepen seier i søndagens utfor, også det i Garmisch. Toer Goggia var 11/100 sekund bak Vonn i mål søndag. Tina Weirather fra Liechtenstein knep tredjeplassen, kun hundredelen bak Goggia.

Mowinckel kjørte inn til sjetteplass, 65 hundredeler bak vinneren. Hun var eneste norske som deltok. Den norske jenta har to 6.-plasser i utfor fra tidligere i år, og kan være med å kjempe om en medaljec om alt klaffer i OL.

Lindsey Vonns lagvenninne Jacqueline Wiles falt stygt lørdag, men også i søndagens renn ble det fall for USA. Stacey Cook suste inn i sikkerhetsnettet fra startnummer fire. 33-åringen ble liggende i flere minutter, men kom seg til slutt på beina. Hun ble deretter fraktet ut av løypa i pulk.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer