Moyes: - Nå kan jeg se fansen i øynene igjen

Seieren over Olympiakos ga ham selvtilliten tilbake.

Debutsesongen på Old Trafford har vært blytung for skotten, men onsdagens 3-0-seier (3-2 sammenlagt) på hjemmebane ga laget et skikkelig løft.

Den kom få dager etter det ydmykende 0-3-tapet for Liverpool samme sted. Takket være Robin van Persies hattrick kan United se fram til to storkamper i mesterligaens kvartfinale mot Bayern München.

- I noen av kampene har jeg skammet meg fordi vi ikke har spilt bra nok, og fordi jeg ikke har sendt ut et lag som har klart å skaffe et godt nok resultat, sa Moyes før lørdagens viktige seriekamp mot West Ham i London.

- Jeg tror den store forskjellen på onsdag var at jeg kunne se supporterne i øynene etter kampen. Vi hadde gitt dem noe å juble for. Det var ingenting å skamme seg over ved den prestasjonen, la han til.

Utfordringer Fredag kveld fikk han den kjedelige beskjeden om at nevnte van Persie er ute med skade de neste fire til seks ukene. Likevel klarer Moyes å se positivt på sesonginnspurten.

- Det er ingen garanti for at ett godt resultat vil føre til et nytt. Men du vil heller ha med deg et godt resultat enn et dårlig, og vi fikk et virkelig godt resultat i midtuken, sa han.

United ligger på 7.-plass i serien og er hele 18 poeng bak serieleder Chelsea. Tre dager etter West Ham-kampen venter byrival Manchester City på hjemmebane.

(NTB)