VIL KJEMPE: Manchester Uniteds manager David Moyes mener laget har forbedret seg, og at de ikke ligger så langt bak toppen som mange tror. Foto: REUTERS/Andrew Winning   / NTB Scanpix
VIL KJEMPE: Manchester Uniteds manager David Moyes mener laget har forbedret seg, og at de ikke ligger så langt bak toppen som mange tror. Foto: REUTERS/Andrew Winning / NTB ScanpixVis mer

Moyes: - Pellegrini burde ikke sagt at City er den eneste klubben i Manchester

I kveld er det Manchester-derby.

(Dagbladet): I kveld er det klart for Manchester-derby, da Manchester United tar imot Manchester City på Old Trafford.

Bortelaget ligger på en tredjeplass med 63 poeng, og har bare to poeng opp til Liverpool, og seks poeng opp til serieleder Chelsea, som har spilt tre kamper mer.

Manchester United ligger derimot på en sjuendeplass, med bare 51 poeng.

- Hvis du er på denne sesongen, så er det bare en klubb i Manchester, og det er oss, sa City-manager Manuel Pellegrini forrige måned før møtet med Barcelona i Champions League.

- Men man kan ikke glemme hva United har gjort tidligere år.

- Ikke lurt Nå svarer David Moyes på Pellegrinis uttalelse, og mener City-manageren ikke burde sagt at de er den eneste klubben i Manchester.

KLAR FOR KAMP: Manchester Citys manager Manuel Pellegrini ser ikke på lagets sitt som favoritter i kveld. Foto: AP Photo/Jon Super / NTB Scanpix
KLAR FOR KAMP: Manchester Citys manager Manuel Pellegrini ser ikke på lagets sitt som favoritter i kveld. Foto: AP Photo/Jon Super / NTB Scanpix Vis mer

- Manchester United har hatt mange dominerende sesonger. Hadde jeg vært manager ville jeg ikke nødvendigvis gått ut og sagt at vi er den eneste klubben i Manchester, for det skjer forandringer i fotball, det går i sykluser, sier Moyes, ifølge The Telegraph.

Moyes sier videre at Manchester United ikke er så langt unna som det mange folk tror.

- Vi vil vise at vi fortsatt er med, og vi vil gjøre alt vi kan for å vinne. Vi går inn i hver kamp for å vinne, ikke bare når det er derby, selv om det selvfølgelig betyr mye for supporterne og byen hvis vi vinner et derby.

City vil ikke være favoritt Pellegrini sier likevel at han ikke ser på laget sitt som favoritter i kveldens kamp.

- Jeg tror ikke vi er favoritter i noen kamper. Vi gjør det bra for tiden, men vi spiller mot et stort lag på deres egen stadion, så jeg ser ikke på oss som favoritter, sier han ifølge Telegraph.

- Men selvfølgelig forventer vi å vinne alle kamper, men selv om Manchester United har hatt en tøff sesong så betyr ikke det at vi kommer til å vinne. Vi må dra dit og spille en veldig god kamp.

Les også: Dagbladets oddsekpert Lars Dybwads tips i kveldens kamp.

• Manchester-derbyet starter klokken 20.45, og du kan følge kampen i vårt livestudio.