Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Moyes byttet ti spillere. Gikk enkelt videre med 4-0 mot Norwich

Chicharito med to nettkjenninger.

CHICHA-JUBEL: Javier Hernandez er i målform, og noterte seg for to nye scoringer da Norwich ble slått ut av Ligacupen i kveld. Foto: AP Photo/Jon Super
CHICHA-JUBEL: Javier Hernandez er i målform, og noterte seg for to nye scoringer da Norwich ble slått ut av Ligacupen i kveld. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

• Manchester United-Norwich 4-0 (1-0)

(Dagbladet): Ligacupen er sjeldent arenaen de store profilene bruker som tumleplass, og ganske riktig - David Moyes byttet ti av de elleve som startet mot Stoke på lørdag. Phil Jones var den eneste som også fikk muligheten fra start i kveld.

Også verdt å merke seg var at Wilfried Zaha, etter snakk de siste dagene om at han er på vei vekk, fikk muligheten fra start.

Norwich på sin side startet heller ikke med sitt antatt sterkeste mannskap, og det fikk gjestene kjenne. Etter at Javier Hernandez sendte United i ledelsen fra ellevemeteren etter 20 minutter, kom kanarifulgene aldri helt på høyden.

Etter hvilen la Hernandez på til 2-0 med pannebrasken, før Phil Jones og Fabio la på til både tre og fire helt på tampen.

Dermed er Manchester United enkelt videre til femte runde i Ligacupen.

Tidlig ledelse Etter 12 minutter kombinerte to av ungguttene til hjemmelaget godt på venstrekanten. Adnan Januzaj spilte fri Wilfried Zaha som igjen fant Chicharito inne i boksen. Dessverre for vertene fikk ikke meksikaneren kontroll på ballen, og Norwich forsvaret fikk klarert til hjørnespark.

Ikke lenge etterpå var Hernandez igjen på farten, og denne gangen ble han felt av en klønete Leroy Fer. Da det ikke var noen Robin van Persie på banen, tok spissen selv fart, og sendte Mark Bunn feil vei.

10 minutter før hvilen fikk også Januzaj sjansen. Jones brøyt høyt i banen, og den unge belgieren forsøkte å skru ballen i det lengste hjørnet. Bunn var sjanseløs på å nå den, men kunne heldigvis for ham se den gå på utsiden av stolpen.

AU: Norwichs Bradley Johnson søker tilflukt i nettmaskene etter et sammenstøtt med Javier Hernandez. Foto: AP Photo/Jon Super
AU: Norwichs Bradley Johnson søker tilflukt i nettmaskene etter et sammenstøtt med Javier Hernandez. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Alt i alt hadde Manchester United god kontroll før pause, og det skulle ikke endre seg i den andre omgangen.

Chicha-dobbel og Jones-volley Ikke ti minutter var spilt før Chicharito igjen var frempå. Alexander Buttner kom til innlegg på venstrekanten, og meksikaneren møtte den knallharde ballen med pannebrasken. Bunn trakk frem en kjemperedning, men spissen var våken på returen og doblet både sin og hjemmelagets målbeholdning for kvelden.

Liker før timen var unnagjort fikk Robert Snodgrass seg en skikkelig smell i hodet etter en duell med Rafael. Norwich-spilleren ble liggende nede i målgården til Lindegaard lenge, og mottok behandling fra det medisinske apparatet til begge lag før han omsider ble båret av banen.

Wilfried Zaha takket for seg mot slutten, og fikk stående ovasjoner fra Old Trafford-publikummet han ble byttet ut til fordel for Wayne Rooney.

Phil Jones er en mann som ikke altfor ofte noterer seg for scoring, men i dag var det på tide igjen. Etter et hjørnespark spratt ballen ut til unggutten som for anledningen spilte på midtbanen, og han smalt kula i hjørnet på hel volley. Hans første mål på nesten to år.

Hele elleve minutter ble lagt til etter skaden på Snodgrass, og etter fire av disse la Fabio på til 4-0.

Dermed avanserte hjemmelaget enkelt til femte runde.

STARTET: Adnan Januzaj fikk sjansen fra start mot Norwich, og hadde flere gode involveringer. Foto: AP Photo/Jon Super
STARTET: Adnan Januzaj fikk sjansen fra start mot Norwich, og hadde flere gode involveringer. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling