- Moyes er ikke vårt førstevalg

Men likevel er Galatasary i samtaler med Uniteds eks-sjef.

IKKE FØRSTEVALGET: - Vi utveksler ideer med David Moyes. Han er ikke vårt førstevalg. Det er ingen hast, vi har minst 15 dager til på oss, sa klubbpresident Unal Aysal i Galatasary. Foto: Richard Heathcote / Getty Images / AFP
IKKE FØRSTEVALGET: - Vi utveksler ideer med David Moyes. Han er ikke vårt førstevalg. Det er ingen hast, vi har minst 15 dager til på oss, sa klubbpresident Unal Aysal i Galatasary. Foto: Richard Heathcote / Getty Images / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

David Moyes er i samtaler med Galatasaray, men han topper ikke tyrkernes ønskeliste.

Moyes har sagt at han vil gjøre et raskt comeback i treneryrket etter fiaskoen i Manchester United. Den tidligere Everton-manageren mistet i april jobben etter bare ni måneder på Old Trafford.

Fredag bekreftet Galatasaray at klubben er i samtaler med Moyes, men understrekte samtidig at skotten ikke topper dens ønskeliste over kandidater til å erstatte Roberto Mancini.

- Vi utveksler ideer med David Moyes. Han er ikke vårt førstevalg. Det er ingen hast, vi har minst 15 dager til på oss, sa klubbpresident Unal Aysal.

Ifølge Aysal ønsker Galatasaray å lene seg mot den tyske trenerskolen, og at de ser på de tyske VM-trenerne Ottmar Hitzfeld (Sveits), Joachim Löw (Tyskland) og Jürgen Klinsmann (USA).

Galatasaray endte som nummer to i tyrkisk eliteserie sist sesong. Siden seriemester Fenerbahçe er utestengt fra e-cupspill, er Galatasaray kvalifisert for mesterligaens gruppespill.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer